sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Suedea?

Heippa! Tänään näytillä pari mattalakkaa tai oikeammin suedea. Suedehan tarkoittaa kirjaimellisesti mokkanahkaa, mutta kynsitermeissä puhuttaessa se on mattalakka, joka kimaltaa. On tullut viime aikoina lakattua parilla sellaisella :) Eihän nuo mitenkään erityisen harvinaisia ole, mutta osa valmistajista puhuu vain matasta eikä erottele kimaltelevia erikseen suedeiksi. Liekkö tuolla niin väliäkään, mutta siinä vähän alkuinfoa! Ekana on W7:n Aqua Suede -niminen lakka. Todella nätti ja hyvä mattapinta, mutta vähän paksua ja kuivui hieman halkeillen. Yritin toki parhaani mukaan saada sen nätisti kynnelle. Nimettömissä olen käyttänyt lakan alla essencen "merenneitotarroja" viime kesän Aquatix-kokoelmasta.




Ja tämä toinen on sitten vähän wnb-suede/matta, mutta menköön :D Golden Rosen Matte Velvet -lakka numero 106, punainen kultaisella shimmerillä. Näitä myytiin joku vuosi sitten Seppälässä ja sekä Matte Velvet että Matte -koostumuksia näkyi about joka blogissa. Matte-lakat olivat tietysti ihan perusmattoja, mutta Matte Velveteistä oli vähän keskustelua että ovatkohan lintuja vai kaloja. Njoo noh, kuvista voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä. Onhan noissa nyt vähemmän kiiltoa kuin monissa muissa lakoissa (en ole siis käyttänyt minkäänlaista päälyslakkaa), mutta ei tuota mataksi voi sanoa. Ihan nätti, vähän jouluinenkin sävy silti!



Iiiiiiks, uudet essencen Fun Fair -lakat saapuvat kätösiini huomenna <3 Pysykää siis linjoilla! Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille :)

2 kommenttia: