tiistai 5. tammikuuta 2016

Barry M:stä on moneksi

Näin loppiaisen aattona nähdään Lakkaleikeissä kompilaatio erilaisia Barry M:n lakkoja! Nämä ovat kaikki vähän spesiaalimpia erikoisjuttuja ja jokaisen olen saanut käytettyinä miiteistä tms. En siis itse ole koskaan Barry M:ää ostanut, mutta kiinnostuneet voivat selailla valikoimaa esimerkiksi Kosmetik4lessillä. Joka tapauksessa! Ensimmäinen on Confetti-sarjasta vanha kunnon tikkuglitterlakka sävyssä Liquorice. Mustia ja valkoisia tikkuja, pohjalakkana Kicksin Metro Grey.



Seuraavana myöskin vähän vanhempaa trendiä, glass fleck -topperi Crystal Glaze. Tooooodella vaalea, näyttää kivalta niin vaalealla pohjalla hohtona valon osuessa kynsiin sekä tummemman lakan päällä näyttävämpänä ilmestyksenä. Tällä kertaa menin ensimmäisellä vaihtoehdolla, pohjalla e.l.f.in Innocent.



Ja viimeisenä EHDOTON oma lemppari, kultainen foil-lakka Foil Effects. Tämä on niin upea, että tekee mieli huutaa. Ihan järkyttävän hieno, harvoin tulee yhtä laadukkaita vastaan.



Kuten näkyy, merkillä on erikoiskokoelmissaan aika paljon kivoja juttuja! :) Lakat ovat hyvälaatuisia, ei mitään valittamista ja jos jossain vastaan tulee, hankin näitä mielelläni vielä lisääkin.

Ihanaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kaikki! ♥ Crystal Glaze löytyy itseltäkin, pitäisikin muistaa taas käyttää sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Minusta talvi on kyllä noille glass fleckeille ihan kulta-aikaa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voin kuvitella, sen verran paksu ja pigmenttinen lakka :) Hyvä kultainen leimauslakka multa puuttukin.

      Poista