sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Sinistä uuttavuotta!

Hei ystävät! Toivottavasti teidän loppuvuosi on ollut juuri niin mahtava, kuin joulun ja uuden vuoden juhlimisen kuuluukin olla :) Meikäläinen on viettänyt pitkän blogipaussin, mutta nyt olen päässyt lomille viimein itsekkin. Aloitetaan vuosi 2016 sinisten lakkojen swatcheilla! Tämä ensimmäinen on BYS -merkkinen UV-valossa hohtava lakka nimeltä Blue Bolt. Näitä myytiin jokin vuosi sitten Seppälöissä, mutta hävisivät suht äkkiä. Meikä ei paljon tuota biletystä harrasta eikä kotona ole uv-valoa, joten en ole tätä kertaakaan testannut siinä mielessä. Normivalossa kuitenkin ihan kivanvärinen jellylakka, pinta vaan on vähän tussimainen.



Sitten monien tuntema ja rakastama Color Clubin tuoksulakkakokoelman nimikkolakka Wicked Sweet muutaman vuoden takaa. Tämä on saapunut minulle second handina ja vitsi että tykkään! Ihana väri, tuoksuu tosi hyvälle (virallisesti taisi olla mustikka) ja tuoksu on tarpeeksi voimakas ja pitkäkestoinen, että sen ihan oikeasti haistaa muutenkin kun varta vasten nuuhkimalla. Tietty kaikki eivät tuoksuominaisuuksista tykkää, mutta meikä on ihan fani.



Ja viimeisenä vielä näiden kahden spesiaalilakan rinnalla hivenen kalpeneva, mutta väriltään erikoinen ja mielenkiintoinen Dependin tuntematon suuruus, tästä on nimittäin tuolla lakkalaatikossa numero kulunut pois. Nätti ruiskukan sävy ja upea kiilto. Tykkään!



Ja hei, mitä olisi uusi vuosi ilman uusia tulokkaita. Olen pitkästä aikaa ostanut alesta joitakin kynsilakkoja (kuten kaikista noista vihreistä ja punaisista lapuista näkyy). Kolme vasemmanpuolimmaista olen saanut lahjoituksena, varsinkin tuo lila Essie on aivan huippu kun sen kiekolle swatchailin. Dependin O2-lakka taas tuli Kicksin joulukalenterista, aika peruspinkki, kolmetoista tusinassa. Tarrat ovat myös alelöytö, vaihtavat väriä auringossa. Ensi kesää odotellessa...


Ja näillä jatketaan sitten meininkiä tänäkin vuonna :) Kiitos kun olette pysyneet mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti