sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mustaa glitterillä x3

Meikäläiselle on kertynyt näköjään kuvapankkiin kolme melko samannäköistä lakkaa, joten verrataampa näitä tänään keskenään! Yhteistä lakoille on musta tai vähintään tummanharmaa pohja sekä hopeiset glitterit. Tuskaa poistaa, mutta kivannäköistä kynsillä. Eka lakka on Essencen Effect -sarjasta ja nimeltään Flash Powder. Koostumus on näköjään sparkling sugar ja olen ihan samaa mieltä. Varsinainen pohjalakka tässä on itseasiassa aivan kirkas, mutta mustia ja hopeisia glitterhippuja on niin tiheään, että parilla kerroksella saa suht peittävän lopputuloksen ja tämä kuivuu sitten sokeri/hiekkalakkamaiseksi. Ehkä oma lempparini näistä.



Seuraava on Technicin Celebration. Tummanharmaa jellypohja ja iiiiiisoja hopeisia glittereitä. Ei tosiaankaan ihan täyspeittävä, mutta glittereiden kimallus piilottaa aika paljon alleen.



Ja viimeisenä näistä kolmesta ainoa täysin peittävä, Essencen Twilight-kokoelmasta Edward's Love. Musta creme, jossa hopeista glitteriä seassa. Maltillisin ja rauhallisin, ei niin näyttävä kuin kaksi edellistä, vaan eiköhän tällekkin ole oma aikansa ja paikkansa.



Synkistä sävyistä huolimatta kaunista sunnuntai-illan jatkoa! :)

4 kommenttia:

  1. Mmmh, onpa kauniita! ♥ Viimeinen on ehkä eniten mieleeni, tosin ensimmäinenkin näyttää oikein nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, riippuu kuinka synkkä fiilis on että mikä miellyttää eniten silmää :D Enemmän mustaa ja vähemmän glitteriä vai toisinpäin.

      Poista