perjantai 26. helmikuuta 2016

Ihania hiekkalakkoja x3

Hiekka/sokerilakat ei vaan tunnu millään katoavan näköpiiristä! :D Tänään kynsillä kolme erilaista, kaunista ja ihanaa tekstuuriystävää. Kuvat on otettu ajalta kun pikkurillin kynnelle kävi pieni äksidentti (onnistuin höyläämään sheiviterällä kynnen läpi kynsipetiin. Sattui...), joten elkää välittäkö siitä. Ekana on Essencen Effect Nail Polish -sarjan Baby, You're a Firework. Nudevaaleanpunainen pohja, joka hohtaa pinkkinä. Kynsillä todella neutraali ja huomaamaton, toimii ehkä parhaiten kuorruttamassa muita lakkoja.



Seuraavana toinen Essencen tekstuuri (jännä muuten että tuo edellinen on heidän mukaansa sokeri ja tämä taas hiekka :D), vanhasta Colour & Go -sarjasta Me & My Lover. Upea ja naisellinen kirkkaanpunainen sävy, jossa kultaista hohtoa. Takuuvarma katseenvangitsija modernilla tvistillä.



Ja viimeisenä erikoisuudessaan oma lempparini, Kikon Sugar Mat -sarjasta nro 645. Tämä on vähän syksyisen näköinen ja muistuttaa hiillosta! Ruusukultainen/kuparinen pohja ja kultakuparista hohtoa. Tästä ei paljon kuulkaa parane.



Eikun ihanaa alkavaa viikonloppua sinne puolelle ruutuja :) Sain tuossa pari päivää sitten käsiini viimein Essencen Valentine? Who Cares! -kokoelman lakat joten niitä piakkoin tulossa!

4 kommenttia: