torstai 28. heinäkuuta 2016

Essence The Beach House

Hupsistaheijaa, kylläpäs tuli pitkä postaustauko juuri ennen tätä kokoelmaa! Meikältä nimittäin hajosi tietokone ja uutta sai jonkun hetken odotella :D Nyt on kuitenkin uudet osat kotelossa ja kaikki hyvin taas, entistä ehompaa bloggaamista <3 Jäätiin tähän lupaamaani Essencen The Beach House -kokoelmaan. Innostuin jopa vaihteeksi tekemään vähän kynsitaidettakin! Näissä oli myös olevinaan vähän jotain tekstuuria, mutta empä nyt sen takia lähtisi näitä hankkimaan... Ensimmäinen lakka on korallipinkki Beachy Keen, jossa on "water shine" -efekti. Ihan perus kiiltävä cremelakka. Hauskat negative space -koristelut tehty kokoelmassa olevilla tippitarroilla.



Toinen lakka on sitten samantyyppinen creme mutta persikannudessa sävyssä: A Summer Kind of Girl. Vähän on raitainen :( Ikävä varjopuoli näissä water shine -lakoissa.



Sitten on "sea salt" -efektilakka elikkäs hieman modifioitu hiekka/sokerilakka, Sandy Toes & Salty Kisses. Hiekkaefekti on aika kevyt eikä ihan hirveästi näy ulospäin, jos siis sellaisesta tykkää. Mukana hentoa kimallusta.



Ja viimeisenä turkoosi mattalakka Splish Splash. Tähän olen tehnyt koristelut Sandy Toes & Salty Kissesillä ja kokoelman tippitarroilla. Tykkäsin näistä ihan hulluna :)



Kahta ensimmäistä en suosittelisi, koska värit eivät tarjoa kauheasti mitään uutta keräilijöille ja laatukin oli vähän kyseenalainen. Kaksi jälkimmäistä taas olivat sitten jo huomattavasti parempia :)

Semmoinen setti! Taas jatketaan :D Mahtavaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti