keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kikon sokerilakkoja ja ostoksia

Heippahei pitkästä aikaa! :) Tänään näytillä ihan vihoviimeiset hiekka/sokeri/tekstuurilakat, joita kansiosta löytyy :D Molemmat ovat Kikolta ja saapuneet kätösiini second handina, mutta ehdottomasti upeita löytöjä! Ensimmäinen on numero 633, vadelmapinkki ihanuus jossa tuo "sokeri" on aika pienirakeista, näyttää kivalta.Ja toinen on numero 635, lutuisen laventelinvärinen pastelliherkku, jossa kiteet ovat hitusen isompia jo. Pidän ehkä tuon ensimmäisen tasaisesta jäljestä enemmän, mutta ei sillä että tämäkään paha olisi :)Kikon kynsilakat ovat muutenkin todella hyvälaatuisia! Jos vaan mahdollista on laittaa Italiaanpäin tilausta niin suosittelen lämpimästi. Hehän toimittavat Suomeen ihan omilta nettisivuiltaan.


Viime aikoina käsiini on saapunut myös hieman uutukaisia. Sittarissa oli alelaarit pullollaan (no pun intended) ja sieltä löytyi pikkurahalla kivoja juttuja :) Mavalan lakat laitoin kynsille heti kättelyssä, koska niiiiiin ihanat kesävärit! Muut saavat hetken odotella vielä.


Ja tottakai Essencen uusimman kokoelman lakat <3 The Beach House on setin nimi ja nämä ovat taas erilaisia tekstuurijuttuja. Ensimmäistä, korallista olen jo kokeillut ja loput seuraavat kohta perästä, joten eiköhän swatchit tulla pian näkemään ;)

Mahtia keskiviikkoiltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti