sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Monivärisiä kaunokaisia

Sunnuntaita! Tänään swatchkuvia muutamasta kauniista monivärisestä/duochrome-lakasta. Itse tykkään tämäntyyppisistä lakoista kyllä kovasti, on kiva että sävyssä on jotain jujua! Jaksaa katsella pidempäänkin. Ensimmäinen lakka on Kikon Laser Nail Lacquer -sarjasta nro 433, perinteinen harmaansävyinen duochrome, joka hohtaa lilana ja vihreänä. Näitä on saatavilla paljon muillakin merkeillä, esimerkiksi Wet n Wildilla taisi olla muutama vuosi sitten todella suosittu vastaavantyyppinen sävy. Valitettavasti nämä kuvat on otettu yöllä lakkaamisen jälkeen, joten eivät mitenkään tee oikeutta lakalle, pahoittelut siitä :(



Toinen lakka ei sitten ihan ole duochrome, mutta menee kuitenkin monivärikategoriaan. Tämä on Lumenen Tähtien sykkeessä, joka kimaltelee parissa eri kuparin sävyssä, on keltaisempaa ja pinkimpää kuparia. Todella kaunis!



Ja viimeisenä ehkä näistä oma lemppari, edesmenneestä L'orealin Holographic Shine -sarjasta nro 809. Tämä on myös ihka aito duochrome, hehkuu kuparisena tai pinkkinä katselukulmasta riippuen. Itse lakka on varmaan vanha kuin taivas ja tullut minulle second handina, mutta ylitti kyllä kaikki odotukset kun sen kynsille sain!



Semmoisia ihanuuksia :) Seuraavana sitten Essencen The Beach House!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti