torstai 10. marraskuuta 2016

Essence Midnight Masquerade

Heipähei ja ihanaa torstaita! Tänään lakkaleikeissä Essencen Midnight Masquerade -kokoelman lakat. Näitä oli alunalkaen neljä, mutta jostain syystä lilaa kimalluslakkaa ei ollut K4L:llä myynnissä ollenkaan. Joka tapauksessa mukana oli kaksi immerse glitter -tyyppistä ja kaksi latex matt -lakkaa. Tämä ensimmäinen sininen Meet Me Midnight on sitä immerse glitteriä. Musta pohja, paljon sinistä kimallusta ja oikeassa kulmassa katsottuna näkyy myös lilaa kimallusta, tosin aika vähän kynsillä ja enemmän pullossa.



Sitten on nämä lateksimatat. Ihan kiva koostumus sinänsä ja näyttää hyvältä kynsillä, mutta sama homma kuin edellisissä kumikenkälakoissa: päälyslakkaa ei oikein voi laittaa ja lakan kesto ei ole kovin kummoinen, mutta minusta näissä oli parempi laatu kun tosiaan niissä edellisissä. Tämä on sävy A Vampire Kissed My Neck, kylmä marjaisanpunainen.



Ja tässä sitten on The Walking Red, tumma punaruskea. Näistä tulee ihan mieleen kahvipavut! :D Todella kiva sävy.



Kylläpä voin näitä suositella, jos vaan sävyt nappaa :) Se lilakin olisi ollut kiva saada, katsoo jos jossain jälkeenpäin vielä törmäisi.

Oikein mahtavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Maquillaliassa olin näkevinäni sitä neljättäkin, itse sitä himoitsen :D

    Tuo ruskea on yllättävän nätti, ei huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kun jaksais vielä tilata sieltä mut ei nyt yhen kynsilakan takia viitsi :D Mä oon kans samaa mieltä tosta ruskeesta!

      Poista