tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lisää sairaslomaostoksia!

Heippa! Kynsille kuuluu olosuhteisiin nähden hyvää, siinä kasvavat kivasti takaisin terveiksi hyvää vauhtia (: Tulin kuitenkin tuomaan vähän sisältöä tähän blogiin ja päätin sitten postailla uusia ostoksia!


Kävin edellisten ostosten jälkeen heti seuraavana päivänä uudelleen Kicksissä :D Sinne jäi eräs lakka, josta en oikein ensimmäisellä kerralla tajunnut että mikä se oikein on lakkojaan. Myöhemmin tuo mysteeri alkoikin painaa mieltäni ja menin katsomaan lakkaa uudelleen. Tällä kertaa oli vähän vähemmän kiire, ja ehdin todeta että sehän on vaan pahuksen mielenkiintoinen tapaus! Tumma sininen, josta saa esiin myös violettia, jonkinlainen duochrome siis. Ai vitsi, minähän innostuin! Ihan mahtava mysteerilakka :D Tuo nudenvärinen napsahti taas kassalta mukaan kun siinä kerran oli halpaan hintaan tarjolla.

Sanoin myös viimeksi ostaneeni kiillotusviilan. Ja hitot! Tavallinen viilahan se sitten oli, mutta samantyylisesti jaoteltu kuin kiillotusviilat ja Kicksissä sen kohdalla myös luki että "kiillotusviila". Armoton ketutus kun asian laita selvisi, mutta pöh. Menköön sitten tulevaisuudessa järjestettävään arvontaan palkinnoksi.

Ja viimeisin ostos, tuo kauniskauniskaunis Sally Hansenin glitterlakka <3 Kallis kuin mikä, 10e, mutta tämä tulikin itselleni palkinnoksi erään pienen henkilökohtaisen tavoitteen saavuttamisesta (: Normaalisti en todellakaan ostaisi näin kallista lakkaa, mutta näin porkkanaksi kyllä! Ihana, rakastan sitä niin. Ihastuin tuohon heti ensinäkemältä, ei todellakaan tehnyt vaikeuksia valita. Hih.

Tässäpä nämä. Oikein mahtavaa juhannusta kaikille! Käytiin tänään miehen kanssa jo ostamassa hyvissä ajoin juhannusherkut kotiin ettei tarvitse loppuviikosta tapella niistä tai itkeä tyhjiä hyllyjä (: Me vietämme jussia ihan vain kaksin kotona kaupungissa, mites te muut? Älkääkä sitten vaan hukkuko mihinkään jorpakkoon! >:(

10 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Tuo Sally Hansen on kyllä upean värinen lakka, ehdottomasti ostaisin, jos ei olisi aivan noin kallis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :D Onneksi raaskin nyt ostaa sen itselleni <3

      Poista
  2. Mun on kans aina pakko ostaa tuollaisia mysteerilakkoja yhden yön miettimisen jälkeen. Jää painamaan muuten mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o! Se on kyllä ihan kamalaa kun joku lakka painaa mieltä :D Se on pakko käydä hakemassa parempaan talteen!

      Poista
  3. Oi ihanat ostokset! (: Toivottavasti kädet ja kynnet paranee pian(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: Kyllä täällä parempaan suuntaan ollaan menossa.

      Poista
  4. Toi Sally Hansenin lakka on ihana! <3 Mä ostin just ton saman värin ja kuolasin kyllä noita muitakin. Nyt oli hyvä sauma ostaa kun noita sai töistä ja henkilökunta-alella hinta ei ollut ihan niin suolainen. Jos olis halvempia, oisin varmaan ostanut muitakin värejä. Toi turkoosi/vaaleansininen/hopea oli kyllä ihan mun lemppari kaikista! Vähän iski paniikki kun ne ehti jo kertaalleen loppua ennen kuin sain ostettua omani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sullapas on tuuri kun saat noita alennuksella! (: Kateeksi käy :D Joo kyllä tää sininen on kaikkein kaunein, mun lempivärikin vielä <3 Vaikka on ne muutkin ihania ja ottaisin kaikki vaikka heti! :D

      Poista