torstai 14. kesäkuuta 2012

Sairasloman ostoksia

Varoitan, että postauksen lopusta löytyy sitten kiva pikkukuva kynsieni nykytilasta. Ei kaunista katsottavaa, mutta kun sitä kerran pyydettiin niin laitetaan nyt sitten. Minulla on käynyt itse asiassa ihan järjetön munkki, olen nimittäin voittanut tässä sairaslomani aikana jo kolmessa arvonnassa (!!!!), joista kaksi on ollut kynsiaiheisia (: Olen kyllä niin onnellinen ihan kaikista voitoista, rahatilanne ei nimittäin ole taaskaan mitenkään hyvällä tolalla, joten ei toivoakaan että voisin kovin kummoisia kynsiostoksiakaan tehdä.


Voittona on siis tulleet koko kynnen tarrat, fimotanko, koristehyrrä ja Wettiksen lakka. Noita koko kynnen tarroja käytin siskon lakkiaisjuhlissa ja kehuja tuli :D Kiitos vain Hanille niistä! Olet oikea kynsien pelastava enkeli, omat kynnet kun oli vähän huonossa kunnossa <3

Tänään sitten käytiin miehen kanssa kaupungilla jäätelöllä kauniin kesäpäivän kunniaksi ja samalla pikkuisen katsastin aleja. Anttilasta Rimmelin Lively Lilac parisen euroa ja tuo aivan ihana Black Velvet 2,5e! Olen ihan hulluna siihen, laitoin sitä heti kynsille ja ooh. En tiedä miksi olen niin innoissani, pelkkä musta lakka jossa tulee kirkkaassa valossa esiin vähän violettiakin. Ehkä minua vaan kiehtoo tuo, että lakan juju on vähän piilossa (: Kicksissä oli Kicksin omia lakkoja hintaan 1,90e (vaikka pullossa lukee 2,25) ja kasa kesäisiä Dependejä puoleen hintaan eli 1,50e. Sinne siis vaan tonkimaan! Kiillotusviilan ostin tarpeeseen, kaikki omani ovat jo kuluneet käyttökelvottomiksi. Miksi niiden pitää olla niin pahuksen nopeasti hajoavia ):

Herkimmille sanon tässä vaiheessa että kiitos ja nähdään taas (: Todella karu kuva meikäläisen kynsistä tulossa. Rullatkaa vaan alaspäin, laitan sen vähän tuonne alemmas ettei kukaan vahingossakaan joudu katsomaan sitä vasten tahtoaan :D



































Tuosta voi suurentaa, jos kiinnostaa! :D

Semmoista. Näyttää karulta, mutta ei tunnu yhtään siltä (: Peukalossa on vähän aluslakkaa ja onnistuin höyläämään siitä palan pinnasta, etusormi on hyvää vauhtia menossa irtoamisvaiheeseen, keskisormesta on kärki irronnut ja nimettömästä ja pikkurillistä olen irronneet osat leikannut pois. Ei ole oikeasti yhtään kipeät! Tuosta näkee millainen kasvatusurakka on edessä ennenkuin palaan blogin pariin täyspäiväisesti, aikaa se tulee viemään. Kuvasta myös näkee mimmoiset uurteet tai mitkälie töyssyt kynsien tyvissä on! Sekin allergisen reaktion syytä. Ovat kyllä nyt kasvaneet jo rutkasti ja näköjään uusi kynsi kiinnittyy ihan hyvin taas pohjaan (: Joten kyllä tämä tästä. Olkaa tekin varovaisia, allergian kanssa ei näköjään kannata pelleillä. Tässä on siitä aivan loistava esimerkki!

40 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Hui kauhistus nuo kynnet! :O Mikä allergia sulla oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: En oikeasti edes tiedä :D Sain kaksi kertaa lyhyen ajan sisään allergisen reaktion mode4u-lakoista ja sen seurauksena kynnet näyttää nyt tuolta (:

      Poista
  2. Voiku itekki pääsis ostoksille, oon kade :D itellä on kans huono rahatilanne, vielä ku oon muuttamasa n 350 km päähän opiskelee, ahistaa jo nyt kaikki laskut, vesi, sähkö vuokra jne ja sellasia pikku ostoksia pitäs tehä kuten esim uus sohva...
    ja jooh...on kyllä aika pelottavat kynnet...mutta onneksi ei kuitenkaa oo kipeet, sitte vasta kauhiaa ois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on sitten jännät ajat menossa! :D Itse myös muutin kaksi vuotta sitten 400km päähän kodistani opiskelemaan miehen luokse, mutta itseä ei kyllä pahemmin rahatilanne ahdistanut kun meitä on sentään kaksi tienaamassa. Kyllä se siitä! (:

      Jooh, onneksi ei ole kipeät o: Se ois jo vähän liikaa.

      Poista
  3. Siis WOW miltä sun kynnet näyttää O.O Onneksi olet jakanut tietouttasi täällä, jotta me muutkin ymmärrämme ottaa kaiken vakavasti. Olin juuri tänään kynsilakkaostoksilla ja ajattelin sua, että voi apua, kun en muistanut, mikä lakka tuon sulle teki! Tästä eteenpäin kyllä muistan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o :D Yritän parhaani toimia tälläisenä sijaiskärsijänä ettei kenenkään muun tarvitse tälläistä kokea. Ei noita mode4u-lakkoja kovin monessa paikassa ole, joten tuskimpa niihin ihan heti törmäät (: Ja hyvä niin!

      Poista
  4. Onnea arvontien voitosta! Pitää huomenna käydä Kickissä katsomassa noita Dependejä, kun ovat niin halpoja!

    Auts, näyttää todelta kipeältä! Onneksi kynnet kasvavat takaisin, eivätkä jää tuon näköisiksi! Mutta kyllä me lukijat jaksellaan odotella sitä, kun taas palaat normaalin päivitysrytmiisi, kunhan saat kyntesi ekana kuntoon, niin kuin sanotaan hyvää jaksaa odottaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Käy ihmeessä, paljon kivoja värejä siellä! Ei nuo kynnet onneksi ole yhtään kipeät (: Ja eiköhän ne normaaleiksi parane, ovat jo vähän kasvaneet ja ihan hyvää kynttä tulee tilalle. Ja aaws, ompa nätisti sanottu (:

      Poista
  5. Oot sä rohkea, kun uskalsit laittaa kuvan tänne! En pysty edes kuvitella, miten kipeät noiden on täytynyt olla... Toivottavasti paranet pian, ja pääset taas lakkaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, enemmän pelkäsin lukijoiden rohkeuden puolesta että saako joku tuosta vielä painajaisia :D Itse asiassa eivät ole yhtään kipeät! Eivät ennen leikkaamista eikä edes nyt kun kynsipeti on paljas o: Ihmeellistä. Paranemaan päin ollaan, kyllä tänne vielä palataan! :D

      Poista
  6. Oon pelkuri, en uskaltanut katsoa kuvaa. Nopeasti simmut kiinni kelasin alas kommenttiosioon. Hahaa!
    Huomenna olis tarkotus mennä Kicksiin ja toivottavasti löydän samanlaisia tarjouksia kuin sinäkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih (: Täytyy myöntää etten itsekkään kyllä katsoisi jos jollakin tuommoinen kuva olisi. Yritin sentään tehdä sen mahdollisimman huomaamattomaksi meille pelkureille! :D Toivotaan että löydät oikein massiivisen lakkakasan! :D

      Poista
  7. Sääli ettei täällä päin ole Kicksiä, jonne pääsis shoppailemaan :( Kattelin tänään kyllä kaupassa niitä Mode4U lakkoja ihan mielenkiinnosta, ja mietin, moniko niitä mahtaa ostaa, sillä olivat todella halpoja(vain 95senttiä)! Toivottavasti suurin osa ostajista säästyisi, eikä saisi niistä allergista reaktiota :( Otan osaa sun kynsien puolesta, enkä uskalla kovin paljoa enää valittaa omista nysistä.. Mulla tosin kasvaa kynnet tosi hitaasti, joten etköhän sä ole jo pian saanut kynnet normipituuteen saakka :) Hyvä, etteivät sentään ole kipeät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi (: Kicks on ihan aarreaitta kosmetiikkaihmiselle. Ne pahuksen mode4u:t! Olivat niin halpoja että itsekkin sorruin siihen ansaan :D Kyllä niitä varmaan menee, täytyy vaan toivoa että kovin moni ei niistä allergisoidu. En minäkään nimittäin ensimmäisillä kerroilla tuntenut mitään vaan allergia poksahti vasta myöhemmin. Haha, kieltämättä olisin itse tyytyväinen ihan nysäkynsiinkin juuri nyt, mutta mulla tosiaan kynnet kasvaa nopeasti ja kohta ne on varmasti kunnossa taas (:

      Poista
  8. oii ole hyvä ja ihanaa jos oot saanut kehuja kynsitarroista!! oliks niitä muuten helppo käyttää? ite en oo koskaa kokeillu..

    ja hrrr toi kynsikuva.. :// sun tilantees saa kyl ajattelee et kynsilakat ja niiden poistamiseen tarvittavat välineet ei oo mitään herkkua sormille ja kynsille, vaan ne on myrkkyä. ei ehkä pahinta laatua, mutta kuitenkin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne kynsitarrat ihan helppokäyttöisiä oli :D Pikkuisen olivat rutussa vähän sieltä täältä mutta ei niin paljon että kukaan olisi vilkaisulla huomannut. Ihan mahtavat ja sopi niiiiin täydellisesti mun kultamustaan mekkoon (:

      Onhan ne melkoisia myrkkyjä mutta epäilen että joku tietty ainesosa on aiheuttanut tuon allergian (: Onneksi syy ei ollutkaan kynsilakanpoistoaineessa niin voin huoletta käytellä tuota halpaa ja tehokasta Xtraa :D

      Poista
  9. on kyllä tosi harmi että kynnet meni noin huononn kuntoon :/ ja eikös kun kynsi kasvaa niin lähteekö noi kellastumat pois ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jotain positiivista pitää etsiä niin kerrankin tuolta pääsee kasvamaan kellastumatonta, vaaleanpunaista kynttä tilalle! Eli kyllä, kellastumat ovat onneksi kasvamassa pois (:

      Poista
  10. Black Velvet on kyllä todella kaunis lakka!:)

    En ollutkaan vähään aikaan täällä käynyt ja nyt olen ihan häkeltynyt kynsiesi tilasta:o! Mutta jos eivät ole kipeät niin eihän ne niin pahat olekaan... Mutta silti:D.. Paranemisia!

    VastaaPoista
  11. Mä jouduin kans Kicksin alelaarin uhriksi tällä viikolla ensin Itiksessö ja sitten vielä Jumbossa... Voi voi sitä helppoa hyvästiä rahoille, kun syli täynnä lakkoja kipitin äkkiä kassalle. =)
    China Glazea, Dependiä, Mavalaa, Kicksin oma merkki ja Viva La Diva. Tänään käytiin hakemassa tarpeita isompaa kynsilakkahyllyä varten, mies saa tehdä laajennusosan... aww... ;D
    Missä mode4u:ta myydään?
    Teitkö valmistajalle reklamaation lakoista?
    Onko lakan koostumus tutkittu jossain?
    Sori, jos oli aikaisemmin kysyttyjä asioita, oon seurannu sun kynsiongelmaa tässä, mutta en näitä muista lukeneeni.
    Tsemppiä kynsien kanssa ja pikaista paranemista! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha! :D Joo en edes halua tietää miten paljon olisin itse ostanut jos olisin Jumbossa ollut. Minäkin niiiiin haluaisin kynsilakkahyllyn mutta oma mies on sanojensa mukaan aika käsi noissa puutyöhommissa, joten ei ole suostunut vielä yrittämään :D Täytyy kai itse sitten duunata semmoinen taikka ostaa jostakin.

      Mode4u:ta on ainakin ollut myynnissä Joensuun Carlsonilla, mistä itse ostin, ja sitten kaiketi joissain halpahalleissa? En ole nyt ihan varma. Valmistajaa ei pullosta löytynyt, pelkästään jokin virolainen valmistuttaja tms jonka sivuilta ei löytynyt halaistua sanaa koko lakoista. Tekesille voisin lakan ilmiantaa ja he voisivat lakan sisällön tutkia, mutta en ole jaksanut lähteä siihen hommaan kun ei sielläkään oikein voida tehdä muuta kuin ottaa lakat pois myynnistä, enkä ole enää edes varma että myydäänkö noita jossain (: Eli yritän nyt vain ruohonjuuritasolla varoitella kaikkia noista :D Mutta voihan se olla ettei kaikille edes tule allergiaa.

      Kiitos paljon, parantelen! (:

      Poista
    2. Voin kertoa, että tytön piti tehdä nopeasti kipeitä ratkaisuja Kicksin alelaarin äärellä, ettei ehdi järjen ääni estämään hyviä ostoksia... ;D Kotona en uskaltanut näyttää saalista, laitoin vain pullot hyllyyn kaikessa hiljaisuudessa ennen miehen kotio tuloa ja sitten vaan illalla totesin, että pitäisi saada isompi hylly... Joko hän ei tajunnut lakkojen määrän rajua lisääntymistä tai sit ei vaan halunnut sanoa mitään. =)
      Onko petollisuutta parisuhteessa jättää kertomatta kynsilakkaostoksista ??? *apua*
      En muista nähneeni mode4u:ta koskaan, joten toivottavasti se oli vain joku pieni erä tavaraa, mitä oli myynnissä. Uskallan kuitenkin väittää, että Tokmanni-konsernilla sitä ei ole ollut, koska mielestäni koluan kohdalle sattuneiden puotien lakkahyllyt melko tarkkaan kerta toisensa jälkeen ja tätä oiretta on ollut havaitavissa kuitenkin jo vuosia.
      Olisi ollut mielenkiintoista tietää, mitä kyseinen lakka sisältää, koska metallimies-mieheni kommentoi sun kynsikuvaa, että kynnet menee tuon näköiseksi, jos niille roiskuu jotain kemikaalia, mitä tarvitaan/käytetään metallihommissa. Tuli vaan mieleen, että valmistajalla oli lorahtanut väärästä purkista ainesosa, ja sä jouduit nyt kärsijäksi.
      Mun lakkahyllyt on metallia sattuneesta syystä. Mulla on kaksi pienempää myynnissä, ja toi isompikin menee myyntiin, kunhan uusi valmistuu, joten jos kiinnostaa, voin laittaa sähköpostia, kun en viitsi täällä mainostaa. =)

      Poista
    3. Haha, voin kuvitella :D Ehkä miehesi alkaa olla jo niin tottunut lakkaostoksiin että tietää ettei asiasta mainitseminen auta asiaa kuitenkaan yhtään. Itse aina näytän omat ostokseni miehelle vaikka kuinka tulee silmien pyörittelyä vastaan :D

      Juu en myöskään usko että Tokmannilla näitä olisi (: Ei ole siellä näkynyt silloinkaan kun itse olen käynyt. Olisi kyllä tosiaan ihan älyttömästi kiinnostanut että mitä noissa lakoissa on. Sen vaan tiedän että lakat valmistetaan Kiinassa, mistä löytyy kyllä vaarallisia lakkoja aika ajoin. Jää arvoitukseksi koko juttu, mutta pelottavaa jos tosiaan kynnet näyttää samalta kuin kemikaalien uhriksi jääneenä o:

      Kiitos vain tarjouksesta mutta tällä hetkellä meillä on rahat vähän tiukilla eikä opiskelija-asunnon seinälle edes saa mitään ripustaa, joten lakkahylly sopisi tähän elämäntilanteeseen kuitenkin vähän huonosti, vaikka semmoisen kuinka haluaisin :D Katsotaan parin vuoden päästä uudestaan!

      Poista
    4. Kivoja ostoksia:D Munkin pitäis parin päivän päästä lähtee tampereelle shoppaileen ja vähän jo ittekseni suunnittelen että en sieltä ostais mitään kynsijuttuja kun sitten taas mennään parin viikon päästä Pärnu:hun ja siel on (kai) halpoja meikkejä ja kosmetiikkaa ja laivalla nyt aina on kaikkee kivaa:) Ja siks tähän vastaus kohtaan laitoin että Lilalle Lakalle tiedoksi että mä ainakin näin tuola Löytötexissä noita mode4u lakkoja. Harkitsin ostamista mutta yksi lakka oli hajonnut ja oli tahmannut kaikki purkit, niin en ostanut. Että lähellä oli mullakin:D

      Poista
    5. Jee! :D Shoppailureissut on kivoja. Itse en ole virossa käynyt lakkaostoksilla, mutta kuulemma hinnat ovat aika reilusti nousseet sielläkin. Mutta laivalta tosiaan löytyy jännyyksiä ja varmaan jotain halpoja virolaisiakin merkkejä löytyy Pärnusta kosmetiikkapuolella (: Hauskaa reissua!

      Poista
  12. Sain itsekin jostain uuden allergiareaktion :( todennäköisesti geeleistä tai jostain mitä kynsien tekoon käytetään tai sille mitä niissä on. en oikein tiedä itsekään onlen kynsiä tehnyt ihan ok tuloksella ilman seurauksia puolisen vuotta...
    Kaikki alkoi siittä että raapaisin käteni maalattuun puupaneliin. Tuli vesikellukoita sellaisia ihan pieniä,kutina oli/on järrrrrkyttävää ja nahka alkaa lähteä.
    Blogissani onkin mainintaa sinun ja erään toisen blogin allergia jutuista...
    Paranna kyntesi pian :) ja tarvii sanoa että vaikka kuva ei silmiä hivele niin odotin pahempaa tekstin perusteella.. Kiitos että varoittavana esimerkkinä olet kuvan laittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi ): En tiedä onko edes mahdollista mutta oletko varma ettet ole saanut tuosta puupaneelista mitään pöpöä käteesi tai ole allerginen tuolle maalille, jos sitä on vaikka haavaan joutunut? Jos kerran raapaisusta on ongelmat alkaneet niin hyvin todennäköistä että syy löytyy sieltä (:

      Haha, no hyvä että varoittelin kunnolla niin kukaan ei järkyty :D Onhan "no ei toi nyt niin paha ole" -reaktio parempi kun että kuva karmisi ihan totaalisesti. Kiitos, parantelen (: Täytyyhän sitä tehdä mitä voi ettei kukaan toinen vain joudu samaan tilanteeseen. Ei ole nimittäin kovin mukavaa!

      Poista
  13. Huuui, aion kyllä vältellä mode4u:n lakkoja. En uskalla koskea tuon kynsikuvan jälkeen.. Pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi niin, ei ikinä tiedä kuka toinen noista voi oireita saada (: Kiitoksia!

      Poista
  14. Ohhoh! Onpas ne menneet pahaan kuntoon. :( Onneksi kuitenkin näyttäisi siltä, että selviät uudelleen kasvattelulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps ): Kyllä selviävät ja olen siitä äärettömän iloinen! (:

      Poista
  15. Oho! Itse olen tykännyt nuista mode4u lakkoista, enkä ole saanut mitään oireita niistä. En huomannut muualla netissä että olisivat jollekkin muulle aiheuttaneet myös allergisen reaktion, vai oletko sinä?
    Käytitkö nuita lakkoja pitemmän aikaa vai välissä myös muitaki lakkoja?
    Pieni epäilys alkoi että uskaltaako niitä sitten itekkään enää käyttää... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole oikeastaan löytänyt mode4u-lakoista yhtään mitään asiaa netistä, vaikka niitä yritin googletella (: Muistaakseni käytin välissä kyllä muitakin lakkoja, en jatkuvasti noita peräkkäin. Eipä se allergia välttämättä kaikkiin iske, mutta mahdollisuus siihen noissa lakoissa näköjään on (: Jos alkaa sormet kutista mode4uta käyttäessä niin välittömästi vaan poistoon!

      Poista
    2. Niinhän se on, jännä vaan että sulla ei oo muista lakkoista tullu mitään... Kiinnostasi tietää mikä aine kys. lakoista aiheuttaa allergiaa. Mutta toivottavasti sulla ei uusi reaktio niin pääset taas lakkailemaan! :)

      Poista
    3. Jep (: Muut lakat on ihan kelvollisia, nuo mode4u:t vaan ei. Itseäkin olisi kyllä kiinnostanut tietää mikä mahdollisesti tuon allergian aiheutti mutta taitanee jäädä arvoitukseksi ): Paraneminen on oikein hyvin edennyt joten eiköhän tässä taas kohta tositoimiin taas päästä!

      Poista
  16. Huiiii !!! Aivan siis tosi pahan näköstä!! Jääpä tuo lakkamerkki väliin totaalisesti. Itse olen allergioilta säilynyt, nikkeliallergiaa kummempaa. Ei-tänä keväänä katupöly kävi henkeen niin että keskellä yötä joutui apteekissa juoksemaan.
    Ei siihen kai kummempaa syytä ollut. Sitä olen miettnyt useasti millaisella tolalla ihmisillä on tietous näistä allergioista?
    Yhdessä hysteriaa ja kauhua viljelevä bloggari kertoi nämä jo mutta nuo yhdisteet ei jää päähän. Muistan että ainakin 1 allergisoiva aine on sama kun hiuväreissä!! Joku vielä kommentoi blogia ja kertoi tarinan äidistään jonka sydänsairaus johtui puhjenneesta allergiasta vai mikä ihmeen postaus se olikaan. Ei kovin vakuuuttava tai uskottava tarina kun ei omalla nimellä tms. kerrota edes vaan "äidin" nimiin.
    Mutta muistan että samaisessa blogissa oli paljon tietoa eri kemiallisista yhdisteistä ja allergioista yms. Pitääkin tentata uudestaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No osittain tuo hirvitys on kyllä omaa syytäni, sillä loppuen lopuksi ei olisi ollut mitään tarvetta leikata kynsiä noin :D Kasvoivat nimittäin ihan nätisti takaisin. Suomessa kaikki on yleensä niin turvallista ettei kukaan edes osaa ajatella saavansa allergiaa kynsilakoista, en minäkään. Itsekkin kyllä viittailen noille kauhukuville usein kinttaalla :D Mutta ehkä tässä nyt itsekkin on sitten auttanut tuomaan asiaa vähän esille. Järkytyksen kautta mutta kuitenkin!

      Poista
  17. Voi kauhistus! Todella, todella toivon, että kasvavat entisenlaisiksi! Hyvä, että olet jakanut tämän, että mahdollisimman moni tietäisi nyt vältellä noita lakkoja.

    Tätä tietoa on jaettu myös Facebookin kynsiryhmissä ja joku oli yhteydessä maahantuojaankin, joka lupasi tutkia asiaa. Mielestäni nämä lakat pitäis vetää kokonaan myynnistä sen tutkimisen ajaksi, eikä myydä niitä tarjouksella (tällä hetkellä kuuluu olevan 3kpl/2€) houkutellakseen mahdollisimman monta autuaan tietämätöntä saamaan reaktioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvät ja normaalit kynnet on nyt noin kolmisen kuukautta tapahtuneen jälkeen (: Pysyviä vaurioita ei siis jäänyt. Tästä maahantuoja-aiheesta olen tehnyt eilen postauksenkin joten sieltä löytyy lisätietoa asiasta. Myynnistä vetäminen on aika kova juttu joten siihen en oikein jaksa uskoa mutta toivon että asia ratkeaa muuten.

      Poista