sunnuntai 19. elokuuta 2012

300 ja turhat nauhat hyötykäyttöön

Tässä siis Inen lakkaleikkien 300. postaus! (: Ei kyllä yhtään tunnu siltä että noin paljon olisi tullut naputettua. Päivän kynsiin sain inspiraation eräästä todella ärsyttävästä nykykeksinnöstä, nimittäin noista ihme nauhoista mitä lähes jokaisessa paidassa nykyään roikkuu sisällä ja joiden tarkoitus on saada ne pysymään henkareissa. Minä en omia vaatteitani henkareissa juurikaan säilytä, joten nauhat ovat lähinnä superärsyttäviä ja leikkaan ne pois kun vaan käsiini saan. Ajattelinkin sitten kokeilla josko näitä voisi kynsille laittaa ja kyllähän niitä voi! Sen verran täytyy itse designistä sanoa että olisi kyllä ollut paremman näköistä, jos olisin jättänyt tuon alla olevan cracklelakan pois, mutta hyvähän se on tässä vaiheessa niin tehdä. Peukaloihin laitoin mustat kukkastrassit, ne ei kyllä oikein näy. Ihan kuin olisin unohtanut strassit noista kokonaan :DPohjalla pinkkiä jellylakkaa, koristeena valkoisella cracklelakalla tehdyt palstat, satiini(?)nauhaa sekä erivärisiä strasseja.

Pink Punk - nro 6

Pink Punk on oikeasti tosi kiva lakka, jos ymmärtää että se on koostumukseltaan jelly, eikä sen ole siis tarkoituskaan olla peittävä. Olen muuten alkanut yhä enemmän ja enemmän pitää Natural Coden sudista! Jotenkin pienille töpökynsille ihan täydellinen, leveä ja lyhyehkö (: Plussaa tälle lakalle, tykkään nimittäin myös jellyistä nyt kun olen alkanut ymmärtää niitä. Nätti ja erittäin hyvin levittyvä!Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 35 Pink Punk
-Golden Rose, Graffiti nail art, 01
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-satiininauhaa
-strasseja
-strassikynä

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

8 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet!

  Itse olen säilyttänyt noita nauhoja myös, jos joskus niistä teen kynnet.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Jooh! Kyllähän ne kannattaa ennemmin käyttää kun heittää roskiin. Innolla odottelen (:

   Poista
 2. Kivat hyötykäyttökynnet :D Sun Pink Punk tosiaan on jellylakka, mutta mun kappale ei oo kyllä yhtään samanlainen :o Peittääkin jo yhdellä kerroksella kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mitääh? Onkos ne tehneet useampia versioita Pink Punkista? Tästä en tiennytkään mitään o:

   Poista
  2. Ehkä mulla on joku virhekappale :D

   Poista
  3. Tai minulla? o: Mistäs sitä tietää.

   Poista
 3. Voi ei mikä sattuma:D Just tänään pyörittelin käsissäni ihanaa limenvihreää nauhaa ja mietin, pitäiskö kokeilla kynsille mutta heitin pois kuitenkin. Mä leikkaan noi aina veke heti uutena, vaikka säilytän vaatteita henkarilla. Ne nauhat ei koskaan pysy vaatteiden sisällä vaan tursuaa aina rumasti jostain.

  Kivat kennet teit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No eiköhän noita nauhoja tule niiiin paljon vastaan että vielä ehtii kynnet tehdä jos haluaa :D Ne tosiaan tulee aina niin ikävästi paidan alta näkyviin että pois vaan. Kiitoksia!

   Poista