perjantai 31. elokuuta 2012

Pikku perholaiset

Saunailta tarkoittaa yhtä kuin superyksinkertaisia kynsiä (: Voitin ihanan palkinnon Pientä ja isoa kynsillä -blogista ja siinä tuli mukana hauskoja tarrasabluunoita. Kokeilin sitten niitä! Yleensä en yhtään tykkää mistään teippijutuista koska aina ne minulla jotenkin epäonnistuvat, mutta nyt sain lähes kaikki sormet onnistumaan! :D Olen niin onnellinen tästä virstanpylväästä kynsihommissa. Molemmat peukalot menivät pieleen (paksuimmat kerrokset lakkaa, eivät ehtineet kuivua kunnolla) ja pikkurilliin tuli liikaa valkoista lakkaa, mutta muuten näistä tuli ihan superhienot! Yritin myös vähän lisätä mielenkiintoa matan ja kiiltävän yhdistelmällä.Pohjalla ruskeaa shimmerlakkaa, koristeena mattaus ja sabluunoilla toteutetut perhoskuviot.

Aden Cosmetics 87(?) - nro 503

Voitin myös samassa arvonnassa Aden Cosmeticsin lakkoja! Näihin en ole ennen tutustunutkaan, kivaa päästä näistäkin jotain sanomaan. Olen kyllä ihan tyytyväinen laatuun, peittää yhdellä kerroksella, kuivuu äkkiä ja levittyy tosi nätisti. Ei mitään pahaa sanottavaa, pelkkiä kehuja vaan :D Harmikseni en kyllä yhtään tiedä mistä kivijalkakaupasta näitä saisi, vai saako mistään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective top coat
-Aden Cosmetics, 87(?)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-Wild and Crazy, Montana
-sabluunoita

Tässä sitten palkinto vielä kokonaisuudessaan (: Aden Cosmeticsin lakkoja, Saffronin magneettilakkoja, pari pulloa mikrohelmiä, strassihyrrä ja pari pussia kukkastrasseja sekä kaksi pakettia noita sabluunoita, joista toisen käytin siis näihin kynsiin. Jeejee!Tänään on sitten meikätytön viimeinen työpäivä! Koko kesä tässä on hommia paiskittu ja nyt se sitten viimein on ohi ja koulunpenkille on maanantaina palattava :D Huhhuh! Tämä tietysti tietää lyhyempien päivien myötä enemmän aikaa kynsitouhuille. Eläköön! <3

5 kommenttia:

 1. Blogillesi olisi tunnustusta:
  http://teannanpaikka.blogspot.fi/2012/08/tykkaan-sun-blogista.html

  VastaaPoista
 2. Jännän värinen toi ruskee lakka.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep (: Vähän semmoinen kuparinen ilman mattausta.

   Poista
 3. adencosmeticsilla o myös suomalainen nettikauppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa (: Kiitos tiedosta! Empäs tiennytkään.

   Poista