lauantai 1. syyskuuta 2012

Lilametallia

Vähän tuntuu että olen jotenkin jäässä kynsien suhteen! Koko kesän mennyt pelkillä yksivärisillä ja nyt sitten on semmoinen olo, ettei mitään kivaa synny. Tässäkin on kyllä omasta mielestäni ihan perusnätit kukkakynnet, mutta vähän jotenkin silti meh. Nooh, en luovu vielä toivosta, kai sitä nyt pitkän tauon jälkeen saa vähän ruosteessa olla (:Pohjalla lilaa ja hopeista metallilakkaa, liloissa kynsissä myös hopeista glitterlakkaa. Koristeena kukkastrasseja ja -tarroja.

Aden 26 - nro 502

Tämä lila metallilakka on kyllä UPEA! Siis todellinen helmi o: Vähän lisäsin sen blingtasoa tuolla glitterlakalla, mutta kuten swatchista näkyy, on se kyllä kaunis ilmankin. Näin ihanaa metallililaa ei kyllä minun kokoelmistani löydy, joten olen hyvin onnellinen lisäyksestä. Niin hyvälaatuinenkin vielä <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Aden Cosmetics, 26
-Sally Hansen, Xtreme wear, 220 Celeb City
-e.l.f. , Glitter Glam
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-tarroja

Olettekos muuten huomanneet miten kiva lakkaus/meikkikilpailu Tyttö ilman helmikorvakorua -blogissa on? Tähän olen jo ideoinut mielikuvatasolla ihan huippukynnet, nyt täytyisi vielä vaan toteuttaa ne (: Toivon hirveästi että homma onnistuu, tämän palkinnon nimittäin ihan kauheasti tahdon voittaa!

8 kommenttia:

 1. En oo oikein päässy metallisten kaa kaveriksi, jotenki tuntuu, että raidoittuu vaan rumaksi, eikä lopputulos millään miellytä, mutta toi näyttää kyllä tosi hyvältä. =)
  Blingiä ei oo koskaan liikaa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi (: Oon kyllä ihan varma että harjoittelemalla oppii myös metallilakat saamaan nätiksi! Tietty lakan laatukin vaikuttaa siihen. Olen myös samaa mieltä blingin määrästä! :D

   Poista
 2. Tiedän tunteen kun on jäässä kynsien suhteen! :D Mutta ei hätää, kyllä se luovuus sieltä palautuu. :) Tämä on minusta tosi kivat ja värit sopii hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! (: Kiitos oikein kovasti.

   Poista
 3. Nää on mun mielestä tosi kivat.:)

  VastaaPoista