torstai 6. syyskuuta 2012

Magneettilakkaa, apua!

Tässä eilen illalla päätin kokeilla ensimmäistä kertaa ikinä magneettilakkaa. Uhriksi valikoitui punainen Saffronin yksilö. Lopputulos:Eli ei kovin hyvin mennyt. Nimettömässä on ehkä iiiihan vähäsen jotain magneettista huomattavissa, muttei mitään kuviota kyllä todellakaan. APUA! Nyt on kysyttävä teiltä kanssabloggaajilta ja lukijoilta, että mitä ihmettä teen oikein väärin? Ravistin pulloa, lakkasin paksun kerroksen ja pidin magneettia lähellä suht pitkän aikaa, jopa niin pitkään että lakka ehti kuivua. Kokeilin magneetilla eri asentoja ja testasin magneettisuutta rautaesineisiin, toimii. Mikään ei tuntunut auttavan eikä luovan minkäännäköistä magneettista toimintaa lakan pinnalle ): Onko kenelläkään kokemuksia näistä lakoista? Onko vika nyt käyttäjissä vai lakoissa? :D Apua kaivataan pikaisesti jotta uskaltaisin huomenna taas yrittää uudelleen <3 Kaikki magneettilakkojen käyttöön liittyvät vinkit ovat nyt tervetulleita!

Terveisin tumpelo-Ine :D

EDIT. Tiia Mintun neuvon mukaan testasin magneettia pullon kylkeen ja siihen kyllä syntyi kuvio. Eli lakan ja magneetin siis pitäisi toimia o:

12 kommenttia:

 1. Lakkasitko yhden kynnen kerrallaan, ettei lakka ehtinyt kuivua yhtään, kun laitoit magneetin? Laitoitko magneetin tarpeeksi lähelle lakkaa? Jos kyllä, niin lakassa voi olla vikaa :/ Oletko kokeillut magneettia tohon lakkapullon kylkeen? Jos lakkapullonkin läpi tulee jotain muodostelmaa niin sit en tiiä, missä vika :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh yhden kynnen kerrallaan tein (: Ja omasta mielestäni kyllä oli niin lähellä kun pystyi, jopa niin lähellä että välillä lakkaa tarttui magneettiin :D Täytyy kokeilla tuota pullon kylkeä! Kiitoksia!

   Poista
 2. Musta joidenkin lakkojen kohdalla pitää lakata ohut kerros, että kuvio tulis paremmin näkyviin. Eli kannattaa melkein laittaa yksi kerros ensin vaan lakkaa ja antaa kuivua ja sit laittaa toinen ohut kerros ja tehdä siihen kuvio. En tiedä tosta merkistä, kun en ole testannut. Mutta itse ainakin olen huomannut, että eri magneeteilla onnistuu eri tavalla ja jotkut magneetit sopivat paremmin jollekin lakalle kuin toiset. Laylan magneetilla en saanut itse Essencen lakkaan oikein mitään kuviota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse lakkasin vain yhden paksun kerroksen ja yritin tehdä siihen kuviota o: Täytyy yrittää tuota sinun tapaasi. Höh, luulisi nyt että Saffronin magneetti olisi Saffronin lakoille paras mahdollinen ): Sääli kun itsellä ei ole mitään vertailupohjaa näille.

   Poista
 3. Kumma juttu.. Mulla on aina ihan parissa sekunnissa muodostunut kynnelle kuvio (Laylan lakoilla) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh >: Itse pidin parhaimmillaan varmaan minuutin eikä mitään.

   Poista
 4. Lakkaa eka kyntesi. Sen jälkeen odota n. 30 sek ja laita sit se magneetti lähelle sitä kynttä, ja pidä siinä n. 15 sek ajan. Mulla ainakin toimi näin isadoran lakoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! (: Täytyy kokeilla tätäkin. Lakan ohjeissa tosin käsketään laittamaan magneetti HETI kynnen päälle, mutta ei kai se haittaa jos kaikkia keinoja yrittää... :D

   Poista
 5. Minun magneettilakkani toimivat niin, että magneettia pitää käyttää nopeasti kynnen päällä. Jos pitää magneettia siinä liian kauan, niin se kuvio häviää. Ja magneetti aina märän, juurilaitetun, lakan kanssa. Olen aika varma, että tämä toimisi sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Yritän tätä, toivotaan että onnistuu!

   Poista
 6. Ihanan värinen toi ainakin on!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep (: Ihanan moniulotteinen syvänpunainen.

   Poista