maanantai 17. syyskuuta 2012

Mode4u-lakoista - uudestaan

Tänään on blogissani käynyt kommenttipuolella kova kuhina noista mode4u-lakoista (: Niille jotka eivät kommentteja lue kerrottakoon, että facebookin kynsikoristelut -ryhmässä oli ilmennyt toinen allergiatapaus minun lisäkseni. Joku sieltä puolelta (ymmärtääkseni Sonnelan Sonne) oli ottanut yhteyttä maahantuojaan ja sieltä oli pyydetty sitten myös minua ottamaan sinnepäin yhteyttä. Lähetin sähköpostia heti iltapäivällä.

Vastaukseksi sain, että asiaa tutkitaan sekä maahantuojan että valmistajan taholta ja yrittävät kovasti saada selvää mikä tässä on vialla. Ovat siis myös kuulemma myyneet noita lakkoja jo kaksi vuotta ja 100 000 kappaletta ympäri pohjoismaita ja nyt kuulevat mistään allergioista ensimmäisen kerran. Lähettivät minulle myös pulloista puuttuvan INCI-listan, voin sen tännekkin julkaista mikäli jotakuta nyt erityisesti kiinnostaa.

Ystävällisesti tarjosivat minulle myös pientä korvausta kärsimyksistäni ja anteeksiantavainen kun olen(tai sitten vaan perso ilmaiselle kamalle), asia on tällä ainakin minun osaltani kuitattu :D En usko että tuon paremmin voisi tilannetta hoitaakkaan, minkäs tapahtuneelle näin jälkeenpäin enää voi. Tärkeintä on että lähtevät korjaamaan asiaa.

Ihan vain tälläinen pieni tilannepäivitys kaikille asiasta kiinnostuneille (: Ja kaikille muillekkin lienee viimeistään nyt selvää että mode4u-lakoista VOI saada allergisen reaktion. Jotenkin helpottavaa tietää ettei vika ollutkaan yksin minussa, vaikka en tietenkään toivonut että kukaan muu joutuu kokemaan samaa kuin minä. Olkaahan varovaisia!

10 kommenttia:

 1. Ikäviä juttuja -tosin, jos tarkkoja ollaan niin mistä tahansa (kosmetiikka)tuotteesta voi saada allergisen reaktion mutta kynsilakoilla kai harvinaisempaa. Hyvä, että asia selvitetään, kurjaa tietenkin että sattui sun ja tämän toisen henkilön kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olet kyllä siinä oikeassa että kaikesta voi saada allergiaa :D Nyt vain sattui löytymään tämmöinen tietty merkki josta saa vähän todennäköisemmin kun muualta.

   Poista
 2. Onneks tää homma lähtee selviämään! (: Mieti jos saat ilmaiseksi mode4u-lakkoja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha :DDD Joo ajattelin kyllä että niitä en kyllä huoli!

   Poista
 3. Hienoa, että asia saadaan selvitettyä! Laitoin blogiini varoituksen noista lakoista, linkkasin myös sinut siihen, jos ei haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tietenkään haittaa (: Hyvä vaan jos se auttaa jotakuta.

   Poista
 4. Dodii, hyvä että asia selviää! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläkyllä, kiitos avusta ja aktiivisuudesta! (:

   Poista
 5. Mulle ei ole valmistaja vastannut mitään. :(
  Tilannepäivityksenä sen verran, että kynnet näyttäisi olevan muuten kunnossa, mutta toisen peukalon kynnen alta on iho rikki. Saapa nähdä nyt miten tämä etenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö o: Minulle kyllä tuli vastaus ihan samana iltana. Kaipa ne sieltä vastailevat kunhan ehtivät (: Minullakin kävi niin, että kynsien alla oleva iho meni ihan omituiseksi. Ei rikki, mutta kuitenkin. Ei kiva!

   Poista