keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Epäsymmetriset kynnet

Ette usko miten paljon käy meikätytön luonnolle kun kynnet ovat näin epäsymmetriset! Ihan luonnotonta :D Kävi niin, että laitoin tuon strassin ennen tarroja märkään lakkaan säästääkseni kirkasta lakkaa ja tarrojen jälkeen huomasin että eiiih, eihän tähän mahdu enempää! Jätin sitten noin. En ole ihan varma että onko nämä nyt ihan kivat vai pelkästään hölmöt. Onhan näissä sentään hologrammiliukuväri!Pohjalla vaaleanlilaa ja pinkkiä hologrammilakkaa, koristeena tarroja ja strassit.

Eveline 410 - nro 206

Huomasin tuossa liloja kiekkoja tutkiessani että minulla on toinenkin vaaleanlila hologrammilakka, KoneHelsinkiversio. Hohtaa paljon nätimmin kuin tämä! Tämä myös näyttää kynnellä aivan värittömältä. On oikeasti edes vaikea kuvitella semmoista täydellistä värittömyyttä kuin tämä lakka edustaa! Lakan värisävyä on ihan mahdoton kertoa kynneltä. Pullossa näyttää kuitenkin vaaleanlilalta, joten mennään sillä. Empä kyllä hankkisi uudelleen, kiitos vain.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Holografic shine, 410
-Lumene, Natural Code, 11 Make Impact
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-tarroja

Jännää, että kynsimakuni taisi muuttua kesän ja tauon aikana. Ennen halusin mahdollisimman paljon kaikkea kynsille, nykyisin olen ymmärtänyt että ihan simppelitkin kynnet voivat näyttää superkivoilta. Jokseenkin helpottavaa myös itselle (: Tervetullut muutos siis!

8 kommenttia: