perjantai 21. syyskuuta 2012

Geneeristä pinkkiä viikonlopuksi

Olen kyllä moneen otteeseen kertonut, etten oikein välitä pinkistä/vaaleanpunaisesta kynsilakasta. Se on vaan niin tavallista ja tylsää! Tänään oli vuorossa sitten niin geneerisistä geneerisin kynsilakkapinkki että oksat pois. Ihmeekseni huomasin että jäinkin tuijottelemaan tätä useammin kuin haluaisin myöntää odottellessani kuivumista. Ilmeisesti tämä oli sitten jo niin klassinen, että onnistui viehättämään jopa minunlaistani pinkin välttelijää. Koristeluissa jatkoin kivalla kukkateemalla. Tykkään näistä oikeasti tosi paljon!
Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, koristeena leimattuja köynnöksiä ja kukkatarroja.

Eveline 422  - nro 15

Tämän lakan väri on, kuten aiemmin jo mainitsin, pinkeistä pinkein. Paljon muuta sanomista tästä ei olekkaan :D Kiiltää crememäisesti ilman päälyslakkaakin ja on edelleen hyvää Eveline-laatua. Tämä lakka on niin keskiverto joka asiassa että surettaa jo sen puolesta! Kelpo peruspinkki, muttei mitään muuta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 422
-Konad, vihreä erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m16
-tarroja

Ostin tänään vihdoin uuden aluslakan ja kirkkaan lakan koristeita varten. Taino, "aluslakan" ja mysteerilakan. Löysin nimittäin Kicksin alepöydästä pienen laatikon, jossa oli kaikenlaisia Dependin erikoislakkoja hintaan 1,5€ kpl ja opiskelijabudjetilla hinta painoi enemmän kuin toimivuus. Aluslakan virkaa toimittamaan ostin tuon Beauty Polishin, joka on siis jonkinlainen "your nails but better" -tyylinen lakka. Sisältää sinistä shimmeriä ilmeisesti taittamaan pois keltaisuutta ja täytyy myöntää että kyllä tällä tulikin nätit kynnet! Näytti tosi hyvältä (: Aluslakkana toimimisesta en tiedä, mutta saa nyt kelvata. Kirkkaaksi lakaksi ostin jonkun ihme All-Round polishin josta ei ole harmainta aavistustakaan että mikä sen funktio oikein on. Täytyy vaan kovasti toivoa että kävisi koristeiden liimaamiseen. Ainakaan ei ollut kallis...

Ihanaa viikonloppua kaikille! (:

4 kommenttia:

 1. *reps* "...surettaa jo sen puolesta..."
  Älä sure, se on varmasti ihan tyytyväinen oloonsa ja niitä on varmasti useita jonkun pinkki-friikin hellässä hoidossa, joten ne on varmasti ihan onnellisia... ;D
  Minusta toi näyttää just sellaselta pinkiltä, millä on itseäni miellyttävää asennetta. Hyvältä näyttää. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Awws, kiitos mielikuvasta. Nyt mulla ei enää olekkaan niin paha mieli. Kyllähän pinkistä tulee aina pirteä fiilis! Kiitoksia (:

   Poista