sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vihrrrreää, vain vihrrrrreää!

Siis vihreää ja vielä englannin/georgianlipputyylillä. Nuo keskiristit olivat oikeasti valkoisia! Päälyslakka taisi sen verran kuljettaa tuolta vihreästä jotain väriä että värjääntyivät keltaiseksi ): Nyyh. Tuntuu myös että tuo keltaisemmanvihreä lakka oli virhe. Yritin saada vähän raikkaampaa ilmettä, mutta tuo on yksinkertaisesti liian kellertävä ja cremenä liian tunkkainen. Eli ei nyt ihan putkeen mennyt, mutta en näitä kyllä vihaakkaan.Pohjalla vedenvihreää shimmerlakkaa ja cremelakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt ristit ja strasseja.

Block your green - nro 506

Ostin tässä viikolla Anttilan alelaarista kahdella ja puolella eurolla tämän Block your greenin (: Aika kiva! Vihreän suhteen olen melko neutraali, ei lukeudu lempiväreihin mutta en välttelekkään, mutta tässä lakassa on sitä jotain. Seassa on nättiä shimmeriäkin vielä. Kuivumisnopeus on ihan huippua, mutta tämän kanssa ei passaa vetää sudilla uudestaan samasta kohtaa, tulee vain kaljuja läiskiä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 700 Block your green
-models own, Green Tea
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Ostin myös männäviikolla Kicksistä uuden Seche Viten. Kai kaikki siis jo tiesivät, että Joensuun Kicks lopettaa tämän kuun lopulla? TODELLA hiljaa ovat liikkeessä tästä, ei mitään mainintaa ja kaikkia tuotteitakin on ihan normaalisti. Jopa Orlyn lakkoja on uutena ilmestynyt hyllyyn? Kuulin, että kaikki tavarat vain siirretään suoraan muihin Kicksin liikkeisiin, joten mitään loppuunmyyntiäkään ei tule olemaan. Aika jännää että tiedon lopetuksesta sai vain, jos on Kicks Clubissa :D Täytyy itse käydä vielä varmaan hankkimassa uusi päälyslakka ja kirkas lakka Dependiltä ennenkuin lopettavat!

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli heti mieleen georgianlippu! Siinähän on ne ristit tolleesti miten sulla on strassit. Nätit kynnet ihan btw. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Joo tuli jo suunnittelussa mieleen että näähän saattaa näyttää ihan Georgian lipulta... :D Mutta mitäs tuosta!

      Poista