sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Keväänvihreää

Ei vieläkään syyslakkauksia tässä blogissa, valitan :D Tämä ei taida kyllä olla se paras paikka inspiroitua syksyksi... Heh. Tämmöinen pääsiäisenvärinen vihreä oli tänään tarjolla ja tein siihen sitten tosi juhlavan näköiset kultakoristelut (: Yksinkertaiset, jee! Näyttävät, jee! Tykkään, jee! Toteutus on kyllä tällä kertaa ihan huippuluokkaa.Pohjalla vihreää shimmerlakkaa, koristeena kynsiteippiä ja strassit.

Eveline 451 nro 49

Tämä vihreä vaatii oikeasti kolme kerrosta peittävyyteen, mutta koska tiesin että koristelut tulee olemaan sitä laatua ettei mitään väliä, jätin kahteen. Tämä sisältää kullankeltaista shimmeriä, mistä johtuu kaunis kultainen hohto (: Todellinen kevätväri! Pääsiäiseksi ihan loistava.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 451
-Depend, 182 All-round Polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-strasseja
-strassikynä

Täytyy vielä kehua että kyllä minustakin aito kynsitaiteilija saadaan! Ei tarvinnut nimittäin kynsinauhoja edes juurikaan siistiä (: Hurraa!

4 kommenttia:

  1. Alkoi naurattaa tuo viiminen juttu, sillä olisitpa vaan nähnyt, kun mä viimeksi lakkasin kynnet :D Ihan kuin joku 3-vuotias olisi värittänyt värityskirjaa, en pysynyt varmaan missään kynnessä ''rajojen sisällä'' :--D Joskus mun kädet on vähän hervottomat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Kyllä se oli minullakin ennen vähän tuommoista! Enkä tosiasiassa edes välittänyt :D Lakkasin vaan innolla ja aattelin että siivoillaan sitten myöhemmin.

      Poista