sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuin neonvalot yössä

Ompa ollut paljon tekemistä näin viikonloppuna! Kynsiä en ehtinyt tekemään kuin vasta näin myöhään illalla. Mikäs siinä, hienot kynnet tulikin (: Näissä on sitä jotain! Hologrammikoristeetkin heijastelee niin nätisti. Olen ihan supertyytyväinen.Pohjalla mustaa glitterlakkaa, koristeena hologrammikoristeita ja pisteitä dotting toolilla.

Eveline 376 - nro 104

Tämä musta lakka on ihana! Jellypohja ja hopeaista glitteriä <3 Peittävä vasta kolmella kerroksella, mutta mitäpä jellyltä voi odottaa. En tiedä saako tätä enää mistään, mutta on muuten näyttävä yksinäänkin. Ymmärrän miksi kuuluu Party Colours -nimen alle (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Party Colours, 376
-Flormar, 121
-snowcrystal, 461 Celery green
-Gosh, 590 Yellow Doll
-La Femme Beauty, 108 Orange Cream
-H&M, Lovely Lavender
-Seche Vite
-hologrammikoristeita
-strassitikku
-dotting tool

Mahtavaa alkuviikkoa kaikille! (:

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti sua ei haittaa kun linkitimme fb:n kynsikoristelut ryhmän mode4u keskusteluun kuvia sun blogin allergia rumbasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan haittaa (: Kiinnostaisi vaan tietää mitä siellä oikein on meneillään, itse kun en ko. ryhmään kuulu o: Ymmärsin että joku toinenkin saanut mode4u:sta allergiaa?

   Poista
  2. Joo siis joku oli lakannut kyntensä kys.merkin lakalla ja hänellä oli alkanut kynnet kutiamaan ja sitten hän oli poistanut lakat ja vielä poiston jälkeenkin oli "pulssi tuntunut sormenpäissä ja kynsien alla". Sitten Sonnelan Minttu otti yhteyttä mode4u:n valmistajaan ja oli saanut vastaukseksi jotain että niissä lakoissa ei pitäisi olla mitään spesiaalia ainesosaa kynsilakoille... Ja sitten ne olivat kehottaneet kaikkia niitä joilla oireita on ollut ottamaan yhteyttä sp osoitteeseen marko.nurmik@careria.ee. Huomenna voin sitten liittää tähän inci listan jos kukaan ei ennen minua kerkeä;)

   Poista
  3. Ja siis englannilla asiakaspalvelun henkilöiden kanssa Minttu asioi:)

   Poista
  4. Kiitos päivityksestä (: Olenkin tässä päivän aikana saanut aika hyvän tilannekuvan ja ollut myös yhteydessä maahantuojaan tuonne Marko Nurmikille. Incilistankin sain tuolta joten voin sitä vertailla vähän muihin omistamiini kynsilakkoihin. Sanoivat että tutkivat asiaa ja ainakin minun osaltani asia alkaa olla melko taputeltu maahantuojan kanssa. Pitääkin varmaan laittaa pieni postaus... :D

   Poista
  5. Okei, hyvä että tääkin asia taas alkaa selviämään:)

   Poista