torstai 27. syyskuuta 2012

Ihkupinkkiä

Tänään on sitten koristelujen luovuus taas huipussaan, laitoin tarroja. Uskon kuitenkin että sain näistä edes vähän mielenkiintoiset (: Pohjaväri on aivan unelma, supersöpö <3 Tykkään tästä väristä niin paljon, että ihailen kynsiä koko ajan.Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa, koristeena tarroja.

Eveline 497 - nro 21

Tämä Eveline on aivan täydellinen karkkipinkki, oikein herkku (: Vivahtaa vähän ehkä korallisen puolelle ja sisältää kultaista shimmeriä. Söpöyden huippu! Oli silti jotenkin vähän hankala levittää, jäykkää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 497
-Seche Vite
-tarroja

Minulla on nyt vähän tuo uusien lakkojen virta tyrehtynyt vastailmestyneen tuoksuinnostuksen vuoksi. Koristeitakin täytyisi ostaa lisää, muttei millään malta kun on niin paljon ihania tuoksuja tarjolla. Vaikeaa :D Onneksi varastot ei ihan heti tyhjene!

10 kommenttia:

 1. Mitäs tuoksuja kokoelmiin on eksynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoelmissa on 45 eri tuoksua joten niiden luetteloimisessa menisi vähän aikaa :D Mutta näin maistiaisena ostin esimerkiksi eilen Sokoksen 3+1 -päiviltä alennuksessa olleen Jean Paul Gaultierin Ma Dame EdT:n ja heräteostoksena alehyllystä Emporio Armanin Diamonds Summerin. Tuoksualennusmyyntiä ei vaan voi vastustaa :D Onkos siellä toinen tuoksujen ystävä? (:

   Poista
 2. Ihana sävy toi pinkki.
  Laita joskus postausta tuoksuista. Mä ostaisin kans kaikki tuoksut, mitkä miellyttää, enkä siksi uskalla paljoa kulkeissani tuoksutella, kun on jo niin monta tuoksua vielä avaamattomissakin puteleissa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pistää mietintään tuoksupostaus! :D On se kyllä paha mennä tuoksuttelemaan kaupassa kun aina löytyy niin ihania uusia tuoksuja toivomuslistalle (: Rahatilanne ei vaan salli ostaa niin paljon kaikkia ihanuuksia kuin haluaisin! Aina silloin tällöin tulee kuitenkin vähän innostuttua. Avaamattomia mulla ei tosin ole yhtään :D

   Poista