tiistai 25. syyskuuta 2012

No nyt se syksy sitten tuli

Jos nyt tulisi sitten enemmän sitä syysfiilistä! Näistä tuli loppuen lopuksi omaan makuun ehkä vähän liiankin yksinkertaiset, sillä aikomani koristelu ei toiminutkaan eikä mieleen tullut heti uutta. Jätin sitten noin (: Liukuväri onnistui kuitenkin yli odotusten!Pohjalla kolmen värin liukuväri, koristeena peukaloissa helmenpuolikkaita ja strasseja, muissa kynsissä nail art -lakalla tehtyjä pisteitä.

Eveline 452 - nro 482

Tämän lakkauksen innoittajana oli tämmöinen keltainen Eveline. En ole tätä muistaakseni kyllä koskaan käyttänyt koko kynsille, eikä se kyllä nytkään päässyt mitenkään pääosaan. Ihan peruskiva keskikeltainen helmiäislakka, ei peittävä. Olen tainnut kerran kokeilla tätä johonkin koristeluun ja turhautunut kun väri on niin haalea ettei näy mihinkään :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 452
-Wet n wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-miners, Brown Eyed Girl
-Naturel, Red
-Depend, 182 All-round Polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassikynä

Ihanaa, minulla onkin huomenna vapaapäivä (: Aion ottaa rennosti!

6 kommenttia:

 1. teetkö ikinä lakkainventaariota jossa heität vanhat ja liisteriksi menneet lakat pois? onko niitä sillon paljon, kun sulla on niin paljon lakkoja, että voisi uskoa että jotkut lakat jäävät sivuun ja menevät vanhaksi ennen kuin niitä ehtii käyttää kuin kerran tai pari? Voisitko tehä esittelypostauksen kaikista lakoista ja koristeluvehkeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuen en juuri koskaan joudu heittämään lakkoja pois (: Säilytän niitä hyvin ja pimeässä ja liisteritapauksien varalle omistan kynsilakoille tarkoitettua ohentajaa, jolla lakan saa taas käyttökelpoiseksi.

   Lakoista olen tehnyt esittelypostauksen jo, tietysti uusia tulee aina silloin tällöin mutta tässä nyt ainakin edelliset esittelyt http://inenlakkaleikit.blogspot.fi/search/label/kynsilakkani

   Koristelutuotteiden esittelyn laitan ehdottomasti korvan taakse! (:

   Poista