keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sateenkaaricracklet

Tämä postaus on tietyssä mielessä ensimmäinen laatuaan, tässä ovat nimittäin ensimmäiset kynnet, joista olen ottanut kuvat ja blogannut vasta seuraavana päivänä! Koko eilinen ilta meni leffan katsomiseen, joten tein kynnet vain pikapikaa juuri ennen sitä ja aika ei enää riittänyt muuhun. Tänään oli kiusakseni jopa poikkeuksellisen fyysinen päivä töissä, jouduin tekemään paljon näpertelyä käsilläni ja varsinkin peukalo ja oikea käsi ovat kärsineet. Nyyh. Mutta eikös vain olekkin kivan värikkäät näin alkusyksyyn? :D Itse ainakin tykkään.Pohjalla tummanharmaata cremelakkaa, koristeena erivärisiä crackleja.

Individualist - nro 111

Individualist on tooodella tumma, lähes musta, harmaa. En ihan sanoisi tätä mustaksi, mutta siltä se periaatteessa kyllä näyttää. Tämän levitys oli hankalaa ): Suti vei jatkuvasti mukanaan osia lakasta ja kaljuja täpliä alkoi muodostua jos samasta kohdasta suti useammin. En suuremmin ole harmaiden ystävä, joten Individualist jää kyllä minulle vain semmoiseksi peruskivaksi lakaksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 36 Individualist
-Flormar, Graffiti nails, G09, G02, G05 ja G08
-Depend, Crackle effect, 5010
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish

Tänään päivällä blogiini oli ilmestynyt yhtäkkiä hirveä kasa spämmikommentteja eri postauksiin, hyi. Onneksi Googlen puolelta näytetään toimivan yllättävän tehokkaasti ja ne ovat jo hävinneet (: Voitin myös Pientä ja isoa kynsillä -blogin arvonnassa ja sieltä onkin tulossa pari magneettilakkaa. Oi onnea! Niitä en olekkaan päässyt vielä testailemaan ja olen kyllä äärimmäisen iloinen. Toivottavasti homma menee putkeen :D

14 kommenttia: