torstai 16. elokuuta 2012

Antiikkia antiikkia

Ihan pikainen yökyöpelipäivitys uusista yökyöpelikynsistä! Nämä tein tuli hännän alla näin iltasella, aika tosiaan loppuu kesken :D Ihanat tuli, tykkään niiiin paljon. Rakastan sinisiä ruusuja <3Pohjalla harmaata shimmerlakkaa, koristeena leimalla tehtyjä verkkoja ja perhosia sekä vesikynsitarraruusut.

Trouble maker  - nro 110

Trouble maker on ihana (: Tosi mielenkiintoinen! Gunmetal-tyylinen pohja, jossa ensinäkemältä näkyy vain kultaista shimmeriä. Läheltä katsottuna näkyykin sitten myös sinisiä pikkuhippuja. En sitten kyllä tiedä, miten hyvin arkielämässä näkyy mitään sinistä...


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 33 Trouble maker
-Konad, kultainen ja sininen erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatoista m57 ja m8
-vesikynsitarroja

Huh! Äkkiä nukkumaan! Öitä (:

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi, mulla on Trouble maker, enkä oo koskaan huomannu katsoa sitä noin tarkkaan. Jostain alelaarista sen vaa nappasin, en ees tiedä, miksi. Täytyyki ottaa uusi silmäys asiaan. Kiitos vinkistä! =)
  Kivat kynnet! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos (: Kiva jos uusia löytöjä omasta lakkakokoelmasta tulee. Trouble maker on tosiaan hieno!

   Poista
  2. Joo, mä oon tehny blogien avulla tosi hyviä lakkalöytöjä ... omasta hyllystä... ;D Kätevää, kun ei tartte sen kauemmas lähteä hakemaan kivoja lakkoja. Miten ne näyttääki niin paljon paremmalta postattuna. =)

   Poista
  3. Kiva kuulla! Sillähän säästyy ihan hurjasti rahaa että tutustuu omiin lakkoihinsa uudestaan (: Ja jos vielä löytöjä tapahtuu niin sen parempi. En kyllä tiedä miksi ne näyttää postattuna paremmalta o: Jos niitä vaikka katsoo eri tavalla? :D

   Poista
 2. Taitaa olla mullakin tuo Trouble maker, täytyykin tutkia sitä tarkemmin. Siniset ruusut on kyllä nätit! Ja hieno kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih (: Vilkaisehan tosiaan jonkun hyvän valon kanssa. Ja kiitos!

   Poista