torstai 4. heinäkuuta 2013

Kummajaisista perholaisia

Näistä omituisista kummajaisfimoistahan sai tosi kivoja perhosia! Näitä sattui fimohyrrässä olemaan juuri sopivasti vähän eri kokoisia, isompia etummaisiksi siiviksi ja pienempiä taaimmaisiksi. Voi että tuli söpöt kynnet, lemppareimmat pitkään aikaan. Kimaltava pohjalakkakin sattui just eikä melkein (:



Golden Fall

Golden Fall on kimalteleva duochrome, hohtaa välillä pinkkiin menevänä punaisena ja välillä kuparin sävyssä. Tämä on varmaankin joku syyslakka, mutta näissä kynsissä ei kyllä haittaa. Sitäpaitsi eikös kesällä kimallus ole vaan hyvästä? Tein kynnet jo pari päivää sitten joten en tarkkaan muista onko tässä kaksi vai kolme kerrosta, mutta ei kuitenkaan mitään huonointa peittävyydeltään. 


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Wild&Mild, Golden fall
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Kolme Seppälän nimetöntä, Mantra, I'm Bad, Brooklyn Bridge, Wall Street, Moss, Sangria, Fool's Gold

Kävin tässä eilen vielä katsastamassa hieman tuota kosmetiikan aletarjontaa ja Seppälässähän sitä sitten oli... :D Tiia Vanhatapion lakat euron kappale, Wild&Mildin tavallinen lakka 1,50 ja Matte sekä Diamondit 2 euroa ja vielä tuommoinen kolmen paketti jotain Seppälän omia lakkoja vähän yli kaksi euroa. Loistava lakkasaalis! On tässä taas vähäksi aikaa lakkailemista :D

Kivaa torstai-iltaa! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti