sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Superpirteä kesäinen retropläjäys

Ei sille vaan yksinkertaisesti voi mitään: pinkki+murrettu oranssi = retro. Onneksi on sentään kesä ja tälläinen pieni ilottelu on ihan vaan hyvästä. Olin jo jättää kynnet ilman noita strasseja, mutta tulin siihen tulokseen että jotain puuttui. Onneksi lisäsin ne, kyllähän ne vähän omanlaistaan tunnelmaa tuovat. Omasta mielestäni ihan okei, semmoinen turvallinen vuodenaikaan sopiva perusmani (:Nimetön Seppälän oranssi

Tämä onkin viimeinen siitä Seppälän nimettömästä paketista tulleista lakoista ja näistä myöskin huonoimmin peittävä. Toisilla kaksi kerrosta riitti suurin piirtein, mutta tällä olisi vaadittu vielä ainakin kolmas. Voihan se tietysti johtua myös muita vaaleammasta väristä, iloisesta keltaiseen menevästä retro-oranssista jossa on vaaleanpunaista shimmeriä mukana. Siitä hauska väri ettei ole out-of-place kesällä eikä syksyllä. Tämän kun parittaa ruskean kanssa saa sitten enemmän sellaisen ruska-lookin!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Seppälä, nimetön oranssi shimmerlakka
-Wild&Mild, Diamond, Madison Square ja Manhattan
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

*saatu blogiyhteistyön kautta

Tuo Delia Fashionin kirkas lakka, jota olen käyttänyt aluslakkana, on nyt sen verran lopussa että roskiin lentää. Yleensä minulle on kelvannut lähes mikä tahansa läpinäkyvä lakka pohjalle, mutta nyt opin kyllä arvostamaan oikeita aluslakkoja. Kyllä se on vaan kivempi jos lakkaus ei lohkea heti seuraavana päivänä :D Jatkossa siis kirkkaat lakat lakkoina ja aluslakat erikseen. Ostin sitten korvaajaksi Sally Hansenin Diamond Shinen, joka on siis sekä alus- että päälyslakka. Päälle se ei todellakaan pääse kun ei ole pikakuivattaja, mutta josko se toisi maneille vähän kestoa ja hoitaisi tuota liuskoittumista, joka meikän kynsissä on vähän ongelmana (:

Kivaa alkuviikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti