tiistai 16. heinäkuuta 2013

Paluukynnet ja lomaostokset

Olen palannut taas tänne Itä-Suomeen! Reissu meni loistavasti ja mukavaa oli, sai taas vähän virtaa elämäänsä (: Matkalla tapahtui jotain mystistä, sillä miellyin todella paljon ihan pelkkiin yksivärisiin kynsiin! Viralliset lomakynnet lohkeilivat anteeksiantamattomalla tavalla jo viikonlopun jälkeen, joten sutaisin kynsille yksinään toista reissussa ostamistani lakoista ja ihme kyllä, se oli minusta jotain tosi mahtavaa. Siispä kotiinpaluukynnet ovat tosi simppelit!Seppälän nimetön lila

Tämä lila on niitä Seppälän kolmen lakan pakkauksesta tulleita nimettömiä. Näyttää pullossa tosi haalealta, mutta näissä kynsissä on kuitenkin vain kaksi kerrosta! Väri sisältää pinkkiä ja hopeista shimmeriä. Levittyvyys on ihan unelma eikä kuivumisissa tai muussakaan ollut mitään vikaa. Ihmeen hyvää tavaraa nimettömiksi halpislakoiksi! Pullo on toisaalta melko e.l.f:mäinen, mistähän johtuu? :D Liekkö saatu tehtaalta halvalla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Seppälän nimetön lila
-Flormar, Graffiti nails, G11
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Ostin reissusta kyllä yllättävän vähän lakkoja, vain kaksi Flormaria jotka löysin Seppälän alekorista (: Eipä sillä, tuota ihanaa sinistä olen himoinnut siitä asti kun ensimmäistä kertaa näin sen. Toki ostin myös pullon Seche Viteä!

Kivaa alkuviikkoa teillekkin!


2 kommenttia: