keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mattarakkauden paluu

Olen jo pitkän aikaa luullut, että mattalakkani on pilalla, sillä se ei ole oikein matannut kunnolla: lakasta tulee kyllä jotenkin satiinimainen, mutta hohtava. Keksimpä tässä kuitenkin erään pienen fiksauskeinon ihan niinkun noin ohimennen... nimittäin RAVISTAMISEN. Otin pullon kauniiseen kätöseen, ravistelin menemään ja tadah! Täysin toimivaa mattalakkaa taas ja vähän hölmö olo siitä, etten tätä jo aiemmin keksinyt :D Siispä sen kunniaksi oikein ihanat mattakynnet kiiltoyksityiskohdilla. Kuulostipa muuten hienolta.



Moss

Jotenkin olin muistellut, että tämä Tiia Vanhatapion Moss olisi ollut mattalakka jo alun perin, mutta ei. Ilmeisesti sain vain pullosta semmoisen kuvan, se kun on sellaista sumeaa mattalasia. Moss on hyvinkin kiiltävä, kylmänsävyinen tummanvihreä frost. Tässä kun on hetken Diamondeilla lakannut niin Mossin koostumus oli sitten suoraan tasoa vesiliru. Ei missään nimessä huono asia, levittyi tosi hyvin, mutta sudin vartta pitkin putoilevat pisarat ottaa suoraan sanoen päähän. Jos sammaleenvihreät syyskynnet kiinnostaa, niin kyllä tämän voi huikeaan euron hintaan Seppälästä haalia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Seppälä, Tiia Vanhatapio, Moss
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-Mavala, Incolore
-dotting tool
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Tarrat eivät kyllä päälyslakan puutteesta johtuen pysyneet kovinkaan hyvin :D Mitäs pienistä. Lopuksi vielä kuva uudesta lakkaostoksestani, joka löytyi Anttilan alelaarista hirveään kolmen euron hintaan. En kyllä ymmärrä miksi tämäkin lakka on laitettu alennukseen ja kohta kuitenkin tilataan hyllyt täyteen samanlaisia syysvärejä :D Varsinkin kun metallinhohtoisuus on tulevana syksynä (taas) sitä kuuminta hottia. Noh, minun onneni jos tahtovat tästä pilkkahintaan luopua. Ihanien, kirkkaiden kesäkokoelmien poistomyyntiä odotellessa... 

Posh Trash

Oikein kivaa keskiviikkoiltaa! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti