perjantai 8. marraskuuta 2013

Ensimmäinen hiekkalakkani

Ostin näitä Rimmelin Space Dust -nimellä kulkevia uusia hiekkalakkoja lomilla ollessani, kun sittarissa oli tarjous jossa näitä sai kolme kympillä. Pääsin sittenkin mukaan vielä näitten hiekkalakkojen aaltoon! Tämän mustaturkoosin nimi on Total Eclipse ja minusta tämä on aivan ihana! Tosi juhlava, täydellinen pikkujoululakka. Lakkasin näillä hiekkalakoilla jo yhdelle ystävättärelleni kynnet ja totesimme sitten, että näihin on todella vaikeaa keksiä mitään koristeluita! Jätin nämä sitten kokonaan koristeluitta, mutta tykkään silti (: Näihinhän ei kuulu laittaa päälyslakkaa, mutta onneksi kuivumisnopeus on kova! Ainoa ongelma on, että näiden suti on todella huono ja kömpelö, en tykkää yhtään. Ihan hirveän sottaista jälkeä saa aikaan ja suti vaikuttaa ihan sekasotkulta. Yök. Mutta joo, ihana lakka on!
Kivaa viikonloppua! (:

8 kommenttia:

 1. Harmittaa ihan hirveästi, etten itse käyttänyt hyväksi tuota tarjousta. Nyt kun on nähnyt monella näistä Rimmelin hiekkalakoista kuvia, harmittaa entistä enemmän. Sen verran hyviltä näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh eiköhän nuo piakkoin tule aleen kunhan kynsimuoti taas vaihtuu :D Mutta saahan noita kympillä kaksi, jos oikein alkaa tehdä mieli!

   Poista
 2. Hiekkalakat on musta tosi kivoja! Ja tämä on upean värinen! Itse hankin juuri Lumenen melko vastavan sävyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekkin tykkään näistä (: Varsinkin neonväriset hiekkalakat houkuttais paljon! Lumenelta se punainen oli kyllä aika ihana o:

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana lakka. <3 Ja hiekkalakat on onneksi helppoja, niin eivät edes kaipaa koristelua ollakseen näyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on (: Ja olet oikeassa! Oikeastaan nautin siitä, että voin kerrankin laittaa hyvällä omallatunnolla ihan yksiväriset kynnet :D

   Poista