maanantai 11. marraskuuta 2013

Lumikuningattaren kynnet

Tässä sitten viimeinen kolmen Space Dustin sarjastani, Shooting Star (nimi oli vähän hankala kaivaa pullosta...), kokohopeinen tekstuurilakka. Tämäkin on ihan selkeää pikkujoulumatskua, kokeilkaa vaikka pikkumustan kanssa (: Sanoin vähän aikaa sitten etten tykkää näiden sudeista, koska ne ovat jotenkin tosi rähjäisiä. Ilmeisesti minulla oli sitten pari sivellinmaanantaikappaletta, sillä tämän lakan siveltimessä ei ollut mitään vikaa, se oli oikein siisti ja sillä oli helppo lakata. Jännä juttu. Huomatkaa muuten, miten tämä sisältää myös isoja glitterhippuja. Erittäin bling!
Ihanaa maanantai-iltaa (:

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No kyllä on! Kimallus sokaisee varmasti kaikki kanssajuhlijat :D

   Poista
 2. Vau! Kait se nyt pitää antautua ja tallustaa huomenna jollekkin rimmelin hyllykölle noukkimaan tämä, on se vaan yksinkertaisesti ihana lakka! :) (tyhmä kysymys: onko tekstuurilakka, hiekkalakka ja sokerilakka sama asia? :--D Tuntuu että olen ihan ulapalla näiden uutuuksien kanssa! ;D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti! (: Sanoin tämän jo edellisessä postauksessa, mutta kynnet näyttävät ihan koruilta! Tekstuurilakka, hiekkalakka ja sokerilakka on sama asia :D Joka valmistaja kutsuu omiaan vähän eri nimellä ja riippuu sitten ihan bloggaajasta mitä niistä käyttää. Itse olen tykännyt tuosta tekstuurista (:

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näin on (: Livenä vielä nätimpi.

   Poista