keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pahuksen sabluunat!

Joku ehkä saattaa muistaakkin, että minä en ole kova sabluunoiden/teippilakkausten ystävä. Homma ei vaan koskaan onnistu minulta, en kaiketi sitten ymmärrä tekniikan hienouksia vai mikä on, mutta aina se vaan menee pieleen :D Silti silloin tällöin on pakko kiusata itseään ihan vain mentaliteetilla että 'jos nyt vaikka tällä kertaa...' No mutkun ei. Näihin kynsiin käytin Essencen sabluunoita, annoin kuivua ohjeen mukaan (noin tunnin, huom) ja otin erittäin varovaisesti muotin pois kynneltä. Silti tässä on lopputulos. Voi huoh. Ihan kivat kynnethän nämä olisi olleet, jos kuviot olisi täydellisesti onnistuneet, mutta jouduin tyytymään vain vähän sinne päin oleviin tähtösiin. Ehkä sitten ensi kerralla menee paremmin... Joopajoo. Pohjalakkana Wild&Mildin Nightbird.

Kivaa myöhäisiltaa teille iltavirkuille! :D

2 kommenttia:

 1. Sabluunat on kyllä ihan mahdottomia käyttää. :D Minä sain niitä joskus muutama vuosi sitten Kissin koristelulakkasetin mukana eikä niiden käytöstä tullut kyllä yhtään mitään!

  Sulla on muuten juuri sen muotoiset kynnet, mitkä haluaisin itselleni. Harmi kun mulla ei vaan kestä kynnet mitenkään tuon muotoisina niin on pakko viilata pyöreämmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne Kissin sabluunat on kaikkein karmeimpia :D Niillä ei saa mitään järkevää aikaiseksi sitten millään.

   Ja kiitokset! (: Tykkään kovasti tästä pehmennetystä neliöstä itsekkin. Peukaloa on kuitenkin tosi hankala saada pysymään sen muotoisena, tuppaa lohkeamaan aina reunasta ja pyöristymään. Minun kynnet vaan oikeastaan kasvaa jotenkin luonnostaan tosi hyvin tähän malliin, veikkaan etten itse saisi kovin hyviä pyöreitä kynsiä aikaan (:

   Poista