sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pienet sammakot

Froggy on ihana vihreä mattalakka, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Siinä on kuitenkin yksi vika, huomaatte varmaan? Se nimittäin halkeilee kuivuessaan. Reaktioni oli vähän että öh, wut... Tarkistin kyllä kerran että eihän tämän ollut tarkoitus olla crackle :D No olisi kyllä huono siinäkin tapauksessa. Testasin myös samalla I Love Me -messuilta ostamaani tummanvihreää Konadin leimauslakkaa, joka oli vähän turhan ohutta. Kuviot jäivät vähän haaleiksi ja osittain rikkinäisiksikin, kuten näkyy. Kaiken lisäksi näissä kynsissä ei ole päälyslakkaa ollenkaan, mikä olisi tietysti hieman parantanut leimojen laatua. Kaikesta huolimatta tykkään näistä!

Sitten vielä yksi miniostos joka olisi pitänyt esitellä jo ainakin kaksi viikkoa sitten, nimittäin Isadoran irtomagneetti :D Maksoi euron Anttilan alelaarissa. Ensimmäisellä kerralla jätin tämän vielä kauppaan kun luulin omistavani jo suoraa viivaa tekevän magneetin, mutta empäs sitten omistanutkaan. Tässä kyllä lukee että 'Use ONLY with Isadora Magnetic Nails' mutta pöh, aion olla rebel ja käyttää tätä muidenkin magneettilakkojen kanssa. Ei kai se nyt mitenkään erilainen voi olla?


Kivaa sunnuntai-iltaa teille! (:

6 kommenttia:

 1. On kyllä nätin värinen lakka ! =)
  Multa löytyy noita matteja kaksi, vaaleanpunainen ja tummempi pinkki, ja laadulla ei voi kyllä hurrata. Laikkuuntuu helposti levittäessä jos ei ole nopea ja mulla halkeili lakka jo seuraavana päivänä. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä ihana joo (: Itsekkin omistan näitä vielä kolme lisää, mutten muista tälläistä halkeiluongelmaa! Minulla halkeili ihan saman tien kun kuivui. Levittyvyys ei kyllä todellakaan ollut mitään huippulaatua niissäkään... Muttakun tämä muuten näyttää niin hyvältä!

   Poista