sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Essence Colour&Care -lakat

Heippahei! Tänä sunnuntaina blogissa on nähtävillä essencen uuden kokoelman lakat :) Kokoelman nimi on varsinaisesti Love.Joy.Care mutta lakat kulkevat nimellä Colour&Care. Kaikki ovat koostumukseltaan cremejä ja ihania ihania pastellisävyjä! Kevättä jo innokkaasti odottavat saavat näistä siis varmasti iloa irti.



Ensimmäinen lakka on persikanvärinen I Care for You. Saa sormet näyttämään ehkä vähän makkaran värisiltä, sopii paremmin ruskettuneen kuin punottavan talvi-ihon kanssa.



Sitten kylmän vaaleanpunainen Happy Nails. Sävy menee hyvin paljon jopa vaaleanlilaan. Kokoelman vaikein lakka saada siistiksi ja nätiksi, vähän sama tilanne kuin täysvalkoisen cremelakan kanssa.



Vaaleankeltaisesta Lean on Me -lakasta tulee väistämättä mieleen pääsiäinen ja tiput. Tipitii.



Ja viimeisenä oma lemppari, vaaleanvihreä You Made My Day. Laitoin piristeeksi vielä iloisia hymytarroja :D

Kaikenkaikkiaan ihan somia lakkoja kaikki. Lupausten mukaan tämä vahvistaa ja suojaa kynttä, mutta itse en tälläisiä ominaisuuksia huomannut vaikka pidin useammankin päivän putkeen. Tosin omat kynnet ovatkin jo melko vahvat :D Jos pastellit nappaa, voin näitä suositella!


Sunnuntaibonuksena vielä myös viimeaikaisia ostoksia :) Essencen uusimman Winter? Wonderful! -kokoelman lakat sekä pari IHANAA lakkaa O.P.I.n uudesta Hello Kitty -kokoelmasta <3 Tilasin noiden mukana myös yhden leimauslaatan, joka sisältää lähinnä kuvia cupcakeista yms herkuista. Loput kamat on löytöjä ihan normikirpparilta.

Ei muuta kuin oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille! <3

7 kommenttia:

  1. Mä kuolaan noita Hello Kittyjä!! Eilen melkein pistin koko kokoelman tilaukseen, mutta olisi turhan kallis paukku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo! :D 15e yhestä lakasta on kyllä reilusti meikäläisen kipurajan yläpuolella, mutta oon sen verran HK-fani että pakko oli ees pari kivointa saada :D

      Poista
  2. Näitä miekin katselin, mutta eipä kehtaa tilata vain sitä yhtä :'D Onneksi nämä tulee vakiovalikoimaan, jos saisi sitten vähän paremmin tilattua.

    Hello Kittyt ei itseäni oikein nappaa, paitsi nuo kimaltelevat, mutta ehkä pärjään ilman niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai nää tulee vakiovalikoimaan? :) No mikäs siinä, ihan kivoja. Määä rrrrrakastan mun Hello Kittyjä! Mun mielestä nää on mahtavia mut ei ne peruscremet tosiaan oikein iskeny :D

      Poista