lauantai 30. tammikuuta 2016

Essence Winter? Wonderful!

Noniin, tässä on postaus jota olette kaikki odottaneet: Essencen uusimman kokoelman kynsilakat! Teemana on yllätys yllätys tammikuisesti talvi ja värit ovat siellä valkoinen-harmaa-vaaleansininen-akselilla. Mukana on hauskoja tekstuureita, ei taida yhtäkään peruscremeä olla? Eli kivaa on luvassa. Lähdetään liikkeelle numero ykkösestä eli The Frosted, valkoinen mattalakka johon jää tosiaan sellainen kimaltavan kylmän näköinen pinta. Ainoa lakkaus jota olen yhtään ehtinyt koristella, vähän leimauksia Konadin hopeisella leimauslakalla ja MoYoun Suki 08 -laatalla.



Numero kaksi on The Semi-matt, joka on nimensä mukaisesti jotain matan ja cremen välimaastosta tehden lähinnä jännän kumimaisen pinnan! Värinä söötti vaaleansininen.



Kolmonen kulkee nimellä The Iced, vaaleanharmaa kimalteleva sokeri/hiekkalakka.



Nelonen on The Crystallized, AIIIIIIVAN upea metallinhohtoinen kaunotar lämpimän vaaleanpunaisessa sävyssä! Tämä on sellainen, jota tulee tuijotettua jatkuvasti :)



Ja viimeisenä topperi, A Winter's Tale. Kirkkaalla pohjalla pieniä hippuja, jotka taittavat valaistuksen ja katsontakulman mukaan oranssi-punaiseen tai viher-siniseen. Pohjalla The Semi-matt.



Tässä kokoelmassa on aika monta vähän erilaista lakkaa, toisin kuin esimerkiksi aiemman kokoelman pastellicremet. Näitä voin suositella kyllä todella lämpimästi, osaa olen käyttänyt monta päivääkin putkeen manikyyrin juurikaan kärsimättä :) Winter? Wonderful! on tulossa Suomeen, joten myös nettishoppaamattomilla on mahdollisuus päästä näihin käsiksi!

Oikein mahtavaa lauantaita kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Toi vaaleansininen on aikas söpö tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Olisi ihan hyvin voinut olla jossain kevätlakkakokoelmassa :)

      Poista
  2. Ihania kaikki! Mutta komppaan Kataroomaa, vaaleansininen on mun ehdoton lemppari ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jännä kun itse lämpenin enemmän noille kimalteleville... :D

      Poista