lauantai 9. tammikuuta 2016

Keltaista kivaa

Viikonloppuja kaikille! Ihan vaan teitä piristääkseni katsellaan tänään keltaisia lakkoja :) Johan se on kevät ja kesä mielessä! Ai ei? ...No katsellaan silti. Ekana Essencen limelakka nimeltään L.O.L. Hyvä peittävyys, kaunis kiilto. Tuttua Essence-laatua. Mitä nyt väri vähän sattuu pimeyden turruttamiin silmiin.



Sitten toinen, harvinaisempaa herkkua oleva lakka: Sleekin Tropic. Ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Sleekin lakkani, en ole heidän tarjotaansa muuten tutustunut vaikka meikkejä sieltä paljon omistankin. Pirteä auringonkeltainen sävy, mutta peittävyys niin ja näin ja vähän raitaiseksikin tuo jäi. Eipä siis ainakaan hirveästi houkuttele ostamaan lisää :D Tämä saatu siis second handina.



Ja viimeisenä sitten jälleen näitä oksu vai ei -lakkoja, Lumenen Koivujen alla. Mistäs muualtakaan, kun alelaarista. Piristeenä ja rumuutta vähän tasapainottamaan pilkkuja kärjissä dotting toolilla ja Golden Rosen Matte Velvet -sarjan lakalla 105. 70-luku soitti ja halusi värinsä takaisin.



Toivottavasti tässä oli vähän aurinkoa ja piristystä teidänkin lauantai-iltaan! :)

6 kommenttia:

  1. Mää just vasta ostin ton KOivujen alla- lakan. Minusta herkun värinen! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania värejä :) Koivujen alla on vähän niin ja näin että tykkäänkö, mutta tuollain koristeltuna näyttää sekin kyllä nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no kiitos! :) Otan tän suurena kohteliaisuutena :D

      Poista