torstai 7. tammikuuta 2016

Talvenharmaita

Ettei nyt kenelläkään vaan olisi vähän parempi mieli talvisäiden saapuessa verrattuna syksyn harmauteen ja ankeuteen, tänään katsellaan vastapainoksi harmaita lakkoja. Harmaa ei kyllä omiin kynsilakkasuosikkeihini kuulu (eikä kovin monen muunkaan, jos alelaareja on katsominen), mutta kyllä näitäkin tulee silloin tällöin hankittua syksyä entisestään masentamaan. Ensimmäinen on tummahko peruscreme merkkiä Lechat. Olen saanut tämän(kin) second handina, joten merkki sinänsä on minulle aivan tuntematon. Ei kyllä laadullaan vakuuta, menee nimittäin todella nopeasti pullossa huonon näköiseksi mutta onneksi korjaantuu ravistelemalla.



Sitten on vähän vaaleampaa versiota, Goshin Groovy Grey. Tämä on joku special edition -lakka, mutta sen enempää ei ole tietoa että miksi ihmeessä :D Muistaakseni pelastin tämän alelaarista about tuhannen muun samanlaisen harmaan joukosta. Ehkä vähän jopa greige sävyltään?



Ja viimeisenä porukan pirtein tapaus, Mavalan Metallic Grey. En sanoisi että tässä on paljonkaan metallia, mutta shimmeriä kylläkin. Vähän sinisempään taittavampi, kuin aiemmat kaksi. Laitoin ilokseni hauskoja Wild & Mildin hopeisia liskotarroja.



Aaaagh, nämä kaikki lakkaukset taitavat olla syksyltä, sillä tällä hetkellä ei harmaa maistu sitten yhtään :D Saavat jäädä odottelemaan taas omaa aikaansa.

Ihanaa illanjatkoa :)

8 kommenttia:

  1. Ihania harmaita! Omaa silmää ihastutti enemmän tuo tummempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Kiva että löytyi ainakin yksi harmaa-fanikin!

      Poista
  2. Harmaa ei kyllä minuun iske. En omista ees ainuttakaan harmaata lakkaa! :D Heh, hauskoja nuo liskot. Ihan ku oisit pyydystäny superminiliskoja ja laittanu ne vitriiniin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, siinä ollaan samalla linjalla :D Meikä on vaan niin kynsilakka-addikti että jos alelaarissa on harmaita niin kyllä nekin mukaan lähtee. Ja haha! Hieno mielikuva :D

      Poista
  3. Mulla on ollut viime aikoina joku kauhea pakkomielle harmaisiin cremelakkoihin. En tiedä miksi :D mulla on goto harmaana ollut flormarin wl03. Hyvältä näyttävät siis nämä harmaat mun silmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No sittenhän tää postaus tuli ihan hyvään aikaan! Silmäkarkkia ;)

      Poista
  4. Onpa ihania harmaita! Ja nuo liskot on todella suloisia :D Mulla ei kovin montaa harmaata kokoelmasta löydy, lieneeköhän edes yhtä oikeasti puhtaan harmaata :o Aina on mielessä hankkia muutamia, mutta sitten kun niitä pyörittelee käsissä tai tutkii nettikaupassa päätyy ostoskoriin aina se vieressä hengaileva pirteämpi sävy, hupsis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yllätys, näin mullekkin käy... :D Kyllä mikä tahansa jännempi lakka aina harmaan voittaa. Mut vinkvink, jos käy katselemassa alelaareja varsingin syyssesongin jälkeen, voi tehdä hyvinkin rumankauniita harmaita tai greigejä löytöjä ;)

      Poista