tiistai 28. elokuuta 2012

Hemppishömppis

Suhteellisen hempeälle pohjalle suhteellisen perushempeät kynnet (: Suloiset! Näyttää tosi ihanalta ja virkistävältä kesän kirkkaiden värien jälkeen. En uskoisi ikinä sanovani tätä, mutta olen kaivannut vähän vaaleanpunaisia, rauhallisia kynsiä... Peukaloihin en ole tyytyväinen, liikaa helmiä, mutta muuten kyllä tykkään!



Pohjalla vaaleanpunaista cremelakkaa, koristeena nail art -lakalla kiekuroita ja helmenpuolikkaita.

Darling Pink - nro 74

Tottakai minulta löytyy myös tämä parin toinen Hello Kitty -lakka! Darling Pink on supersöpö <3 Koostumus on todella jännä, jotain cremen ja frostin/helmiäisen väliltä, mikä tekee siitä hennosti hohtavan ja cremeä helpomman levitettävän. Sääli kun näin hyvät lakat laitetaan kausilakoiksi ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Hello Kitty by H&M, Darling Pink
-Kiss, Nail Art, Pearl White
-Depend, 033 (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strassikynä

Yllättävän paljon aikaa menee näinkin helppoihin kynsiin o: Edellisen lakan poisto, uudet kynnet ja bloggaus vievät aikaa kolmisen tuntia. Omaa kynsiblogia miettivän kannattaa siis varata hommaan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä! Ihanaa syksyistä alkuviikkoa rakkaille lukijoille (:

11 kommenttia:

  1. IhQ !!! =)
    Tämän oisin voinut ostaa jo pelkästään värin takia, ja toi HK ois ollu siinä vain ostopäätöstä nopeuttava osatekijä. =D
    Mulle tuli yks päivä helmenpuolikkaita, ni täytyy keksiä joku lakkaus, mihin niitä saa kokeiltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D On tosiaan aika ihana lakka ja väristään huolimatta melko erikoinen. Helmenpuolikkaitahan voi käyttää vaikka mihin! Söpöilylakkaukset ovat vain yksi vaihtoehto (:

      Poista
  2. Hei miten sulla alkoi ne käsi/kynsiongelmat sillon? Mulla on nimittäin itelläni pikkurillissä ollu nyt pari kuukautta ihottumaa ja sitä kutittaa tosi paljon ja nyt on tuntunut kutinaa jo vähän muissakin sormissa. Pelkään kuollakseni et joudun lopettaa lakkailun :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ensimmäinen oire oli juuri kutina (: Tosin se ilmestyi aika pian ongelmalakalla lakkaamisen jälkeen, tyyliin lakkasin illalla/iltapäivällä ja yöllä alkoi kutista armottomasti. Sitten kynsiraja vinksahti (näytin siitä kuvankin) ja sen jälkeen olikin menoa se. Vinkkinä sanon että jos yhtään tuntuu kutittelevan, niin kaikki lakat vaan pois ja tarkkaile tilannetta! Pahimpaan kutinaan voi hakea apteekista hydrokortisonia.

      Poista
    2. Ai oli, apua!! Niin mie muistan ne kuvat. :/ Hitto ei oo totta tää. Mie oon kyllä lakannut monilla merkeillä ongelman säilyessä, mutta voihan periaatteessa olla myös ihan jollekin ainesosalle allergisoituminen kyseessä että merkki kun merkki niin kutinaa tulee. Täytyypi tarkkailla tilannetta :/ Kiitos paljon vastauksesta!

      Poista
    3. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa (:

      Poista
  3. Nää on tosi suloiset ja nätit kynnet! :) Ihanan tyttömäiset, tykkään! (:

    VastaaPoista
  4. Kivat tyttömäisen hempeät kynnet :) Huokailin muuten pitkään tuollaisen strassikynän perään, kunnes tajusin, että ihan normi valkoinen kajalkynä ajaa saman asian käytännössä :D (blondi)

    VastaaPoista
  5. Anzq: Kiitos paljon! (:

    Kätsy Kissa: Kiitoksia! Ai toimii vai o: Hoo. Itse en tosin kyllä omista edes mustaa kajalia :D Taitaa tulla kalliimmaksikin jos vain kynsikoristeiden napsimiseen semmoisen ostaa...

    VastaaPoista