perjantai 10. elokuuta 2012

Palasin!

Heippa! Pitkästä aikaa (: Kynnet ovat nyt kasvaneet takaisin inhimillisiin mittoihin ja vihdoinkin kehtaa laittaa koristeluita! Töpöthän ne ovat ja saavat olla vielä jonkin aikaa, kunnes kaikki virheet ovat kasvaneet pois, mutta eivät enää vajaamittaiset. Hurraa! Olen tässä tauolla lakkaillut pelkästään tervettä kättä yksivärisesti ja yrittänyt vähän harjoitella siistimpää lakkaamista ja kynsinauhojen ja reunojen kunnollista siistimistä. Toivottavasti harjoittelun tulokset näkyy!

En ole malttanut pitää näppejäni irti uusista lakoistani, joten olen niitä jo testannut. Hih, sori! Kaivelin kuitenkin helmeriäni ja päätin sitten lähteä uusintakierrokselle ja esitellä koristelun seassa lakkoja, joita en ole joko näyttänyt blogissa tai käyttänyt koko kynnellä ollenkaan. Raskas työviikko vie kyllä älyttömästi voimia, joten mitään kovin erikoista koristeluiden suhteen ei nyt ole ihan lähitulevaisuudessa luvassa (: Tein kuitenkin jotain kivaa ja värikästä dotting toolilla! Oikean käden nimetön on sitten vaaleanpunainen, näyttää tosi kivalta kun kädet ovat yhdessä.



Pohjalla keltaista cremelakkaa, pisteitä dotting toolilla.

Get Color - nro 390

Huomasin järkytyksekseni, että kaikista omistamistani Natural Coden lakoista olen käyttänyt koko kynsillä ehkä about kolmea. Hups! Muutamaa ehdin jo tässä tauolla kokeilla, mutta vielä näitä riittää (: Olen tainnut tätä keltaista käyttää joskus ennen blogia ja muistelin että tämä on hirveän huono. Vähän luulen, että se on sitä vieläkin, mutta lyhyissä kynsissä peittämättömyys ei tietenkään haittaa niinkuin pitkissä. Ihan kiva peruskeltainen, mutta empä kyllä hankkisi tätä uudelleen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 033 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 13 Get Color
-Depend, 225
-Golden Rose, Fashion Color, 57
-Seche Vite

Ah, ompa ihanaa olla taas kynsitouhuissa mukana. Tätä olen kyllä niiiiiin kaivannut! Oi onnea <3

Ps. mode4u -lakkoja myydään tosi halvalla Tokmanni-ketjun liikkeissä tällä hetkellä. En voi suositella kenellekkään, mutta ainakaan tietääkseni kukaan muu ei ole näistä (vielä) reaktiota saanut kuin minä. Olkaa varovaisia (:

26 kommenttia:

  1. Kiva että oot "back in business" :D Justiin mietinki et miten sun kynnet jaksaa kun huomasin tosiaan Tokmannin lehessä nuo mode4u:t. Erehyin ihtelleki yhen ostaan kun oli niin nätti väri ja kiva nimi, kääks.

    Ja nätit on nuo sun kynnet, jotenki söpöset värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's good to be back! :D Haha. Kynnet voi ihan hyvin, vähän pinnassa vielä kohoumia jäljellä mutta nekin kasvaa hiljalleen pois. Nätit värit ne huijasi minuakin! :D Ja kiitoksia (:

      Poista
  2. Tosi mukava, että olet taas palannut. Sun kynsiä on aina niin mukava ihailla. (: Mä olen kiertänyt kaukaa Tokmanneissa nuo mode4u lakat! En todellakaan ikinä koske niihin. ;)
    Nätit kynnet myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, tosi ihana kuulla (: Ehkä parempi tosiaan olla riskeeraamatta jos tämmöinen allergian mahdollisuus on ):

      Poista
  3. mä en vaan voi sille mitään että vihreen ja keltasen yhdistelmästä pomppaa mieleen pääsiäinen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä tuli itsellekkin mieleen... :D Eikä tuo vaaleanpunainen yhtään auta asiaa!

      Poista
  4. Ihanaa, että olet taas takaisin bloggaamassa ja kynsiä tekemässä - olethan yksi lemppari bloggaajistani! ;)

    Kiva kynnet olet saanut aikaan. Itse en tykkää - tai no oikeastaan vihaan Natural Code lakkoja nykyään. Vielä kolme vuotta sitten ne olivat lempimerkkiäni, mutta jotenkin huono peittävyys, kuivuvuus sekä se sivellin eivät vain ole hyvä yhdistelmä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, voi kiitos (: Olen niin otettu. Täytyy sanoa ettei Natural Code kuulu kyllä omiinkaan lempimerkkeihin, mutta ei nämä nyt niiiin huonoja ole kun muistin :D Itseasiassa tuo sivellin on tosi hyvä ainakin omasta mielestäni! Peittävyys on vaan aivan surkea ): Sanoisin näitä nimenomaan lyhyille kynsille suunnatuiksi.

      Poista
  5. Welcome back!!! Huomasin kans Tokmannin mainoksessa nuo kamalat lakat ja heti muistuttelin ystäviä, etteivät vaan osta niitä!
    Onneksi olet päässyt taas lakkauspuuhiin ja ihanan raikkaat ja suloiset kynnet teit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Kyllä on kivaa olla taas hommissa mukana!

      Poista
  6. Jee, kiva ku tulit takaisin. Tervetuloa! =)
    Oon huolestuneena huomioinu useammassakin blogissa esitellyn uusina ostoksina Mode4U -lakkoja. No mut huonohan niitten ostamista on mennä kieltämäänkään keltään. Ite en oo edelleenkään niitä missään nähnyt, mutta en kyllä uskaltais niitä ostaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: Itsekkin olen huomannut että noita lakkoja on entistä useammassa blogissa nyt kun niitä saa Tokmanneilta. Täytyy vaan toivoa ettei mitään allergiaepidemiaa synny. Itse heitin jo kaikki omani roskiin :D

      Poista
  7. Kiva kun pääset taas bloggailemaan!:) Menin itsekin ostamaan mode4u lakan tuossa joitakin aikoja sitten, mutta joku anonyymi hoksasi käydä muistuttelemassa että juuri ko. lakasta sait ikäviä oireita. Kynsille en ole uskaltanut lakkaa kokeilla, mutta lakkasin sillä pari lasikiveä ja sain aikaan ihan nättejä jääkaappimagneetteja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on erittäin kiva! (: Haha, no se on jännää että joku muukin on ottanut sydämen asiakseen kertoa ko. lakoista. Voihan niitä tosiaan johonkin tuommoiseenkin hyötykäyttää! Hieno idea :D

      Poista
  8. Kiva kun olet takaisin...

    Blogiseikkailuissani törmäsin blogiin, jonka pitäjä sai yhtä ärhäkän ellei jopa paremman allergisen reaktion rakennekynsistä tms...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: Juuh taidan tietää kaksikin bloggaajaa jotka ovat saaneet allergisen reaktion geeleistä. Oli vielä pahemmat reaktiot kuin minulla o: Lakoista ei kuitenkaan ole vielä kukaan tietääkseni saanut.

      Poista
  9. Hienoa saada sut takaisin. :D
    Juuri torstaina katteltiin noita mode4u lakkoja kun oli vaan euron ja kerkesin jo sanoon tyttärelle että saa ittelleen pari valkata mutta jouduin ottamaan sanat takasin kun tuli mieleen että nehän oli ne lakat jotka sunkin kynsikatastrofin sai aikaiseksi. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! :D Voi ei ): Toivottavasti ei tullut kovin karmea pettymys vaikka parempi noin.

      Poista
  10. Ihanaa kun olet mukana taas täysin voimin. :)

    VastaaPoista
  11. Kiva nähdä sulta kynsiä pitkästä aikaa! Suht nopsasti sun kynnet kasvoikin takaisin tuollaiseen normaaliin mittaan :) Ootan innolla tulevia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! (: Kynnet tosiaan kasvoi ihan parissa kuukaudessa kynsipedin puolestavälistä normaaleiksi. Onneksi mulla tämä kasvu on näin nopeaa! :D

      Poista