maanantai 11. maaliskuuta 2013

Helmeilevää

Nätti frostlakka ja helmenpuolikkaita. Olisi muuten tosi klassisen ja arvokkaan näköistä, muttakun nuo helmenpuolikkaat on niin suuria :D Pitäisi tilata jostain about miljoona kappaletta pieniä kirkkaanvalkoisia helmenpuolikkaita niin riittäisi kaikkiin projekteihin ja olisin tyytyväinen! Ei sillä, kivathan nämä varsinkin kun ulkona vielä toistaiseksi hanget hohtaa.Pohjalla valkoista frostlakkaa, koristeena helmenpuolikkaita.


Ihana Isadora oli myös kirppislöytö ja varsin soma semmoinen! Tämä on pohjaltaan helmiäislakka, mutta sisältää shimmeriä mikä tekee vähän jäistä vaikutelmaa. Peittävyys ei mikään huippu ole, näissä on kolme kerrosta, mutta sen nyt jo koostumuksen ja värin perusteella voi ymmärtää. Ja tiedättekö mitä inhoan ihan tosissani? Sitä että lakassa on litteä suti ja se on ihan väärin asetettu korkin suuntaan nähden! Korkkia joutuu pitelemään ihan oudossa asennossa että saa sudin oikein päin kynnelle. Ymmärrätte kai mitä tarkoitan? Argh! Tekee hulluksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Isadora, Wonder Nail, 103 Pearly Frost
-Depend, 182 All-round polish (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strassikynä


Tällä kuvalla on kaksi tarkoitusta. Ensinäkin halusin esitellä tänään Tokmannilta noukkimaani Flormarin hopeista magneettilakkaa (muitakin värejä oli kahdella eurolla) ja toisaalta tässä on kuva tarjoamastani vartalovoiteesta. Sain nimittäin viikonlopun aikana tietää, että olen allerginen propyleeniglykolille, jota siis käytetään tietääkseni varsin usein vartalotuotteissa ja joka ainakin Incilistan mukaan on yleinen allergeeni. Kosmetiikan suurkuluttajana olen vartalovoiteita itselleni hamstraillut ja onnekseni vain yhdessä on tätä propyleeniglykolia, nimittäin tuossa Flormarin voiteessa. Tarjous tulee sitten tässä:

Lahjoitan tämän yksilön ensimmäiselle henkilölle joka sen ilmaisee haluavansa! Kirjoita vaan kommenttiin että olisit vartalovoidetta vailla ja sähköpostiosoitteesi (: Luethan muutamia huomioita ensin:

-Voide on täysin käyttämätön ja avaamaton, en ole korkkia aukaissut edes nuuhkiakseni, joten hyvässä kunnossa pitäisi olla. Jos jotain sotkua sisäpuolelta löytyy, se on sitten ihan kaupasta tullut ja sellaiselle käytökselle sanon että mur! Ei ole kivaa, että tuotteita availlaan kaupassa.
-Voide on ostettu viime kuussa Seppälästä, joten ei ole lojunut kaapissa pitkään. Parasta ennen päiväys 19.06.2017
-Maksoi minulle kaksi euroa, joten ei tätä nyt kyllä myymäänkään viitsi alkaa :D Kukaan lähipiirissäni ei tälläisiä käytä ja sääli ihan hyvää voidetta olisi roskiinkaan heittää, jos siitä vaan jollekulle olisi iloa.
-Minä maksan postimaksun! Eli ihan ilmaiseksi tämä tulee. Postitan tosin vain Suomeen.
-Mahdollisesta allergioista en ota vastuuta. Tämä tosiaan sisältää tuota allergeenia, mutta HYVIN monet muutkin voiteet sitä sisältävät (joudun luopumaan mm. Versacen Yellow Crystalin sekä Chloen L'eau Chloen vartalovoiteista kun sisältävät tätä, iso nyyh!), on nimittäin todella yleinen ainesosa. Itsekkin olen todennäköisesti herkistynyt ajan myötä, sillä ennen ei mitään ongelmia ole ollut. En suosittele jos sinulla on allergiataipumuksia.
-Sisältää shimmeriä! Ihan vain varoitukseksi niille, jotka siitä eivät tykkää.

Toivottavasti tämä nyt pääsisi uuteen kotiin mahdollisimman pian! (:

Vartalovoide jaettu (:

3 kommenttia:

 1. Oon kattonut tota voidetta jo monta kertaa mutten ole sit viitsinyt ostaa joten olisi kiva saada tuo :) alaspaaveera@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hääkynnet :) Ootko koskaan muuten tehnyt kellekään kynsiä häihin? Siinä vois olla sulle bisnestä.. Ikävää, että oot allerginen tolle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on kyllä hääteema :D Sitä valkoinen lakka ja helmet teettää. En kyllä hääkynsiä ole oikeasti koskaan tehnyt mutta ehkä vielä joskus. Jooh ): Kyllä itseäkin harmittaa. Mä en ole oikeasti koskaan ollut elämäni aikana allerginen millekkään mutta näköjään kosmetiikka saa tämänkin puolen esiin :D Noh parempi näin, onneksi on vartalovoiteita myös ilman propyyliglykolia (:

   Poista