perjantai 15. maaliskuuta 2013

Punaruusuja

Oi vitsi kun tuli romanttiset kynnet! (: Loppuen lopuksi tosi yksinkertaiset, mutta ruusuilla on aina romanttinen vaikutus. Tilasin nuo metalliruusut silloin joulun aikaan ja vasta nyt käytän niitä ensimmäistä kertaa. Tosi kivoja koristeita, mutta voin vain kuvitella miten tarttuvat joka paikkaan. Näistä ei varmaan kovinkaan moni ole enää paikoillaan illalla, kun pohjalakka pääsi kuivahtamaan ihan totaalisesti ja ruusupolot on liimattuna vaan tuohon päälle. Kauneus on katoavaista.Pohjalla pinkkiä hybridilakkaa (:D), koristeena nail art -lakalla tehtyjä raitoja ja metalliruusut.

Sterling silver rose

Tämä on tosiaan ihan ihme hybridilakkaa. Creme, jossa on shimmeriä ja kuitenkin lopputulos on helmiäismäinen. Nätti on! Tämä on tosiaan ensimmäinen kunnon Orly jota testaan (omistan kolme minipulloa niitä pahuksen efektilakkoja...) ja kyllähän tämä laadussaan ihan selkeästi perus markettikaman voittaa. Ei ehkä tälläisiin koristeluihin sopiva, sillä niinkuin aiemmin mainitsin, meni sitten kuivumaan ihan täysin melko nopeasti. Orlyissä on näköjään tosi kapea suti, mutta jostain syystä sain lakan helposti levitettyä vaikka yleensä inhoan ohuita suteja. Ja mainitsinko että peittää yhdellä kerroksella ja kaksi kerrosta tuntui jopa vähän överiltä? Kyllä laatulakan vaan erottaa!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Orly, Sterling silver rose
-Kiss, Nail Art, Silver
-Depend, 182 All-round polish (ruusujen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-metalliruusuja

Dependin kirkas lakka alkaa olla jo toinen jalka haudassa joten uusi pitäisi hankkia. Tosi pitkään on muuten kestänytkin o: Mavalan kirkas lakka on hyvänä vaihtoehtona, vaikka Cubuksesta varmaan vielä Dependiäkin saisi. Täytyy katsella!

6 kommenttia:

  1. Ihan sairaaan upeat!!!!!! Toi "pinkki" ei sovi tonne alle mielummin punanen tai valkonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Näyttäisi kieltämättä valkoisena aika hyvältä! Punainen ei ehkä, kun sitten ruusut hukkuisivat taustaan ):

      Poista