lauantai 23. maaliskuuta 2013

Myrkkykirsikat

Kun kerran lakan nimi on Black Cherries, on kyllä melko helppoa keksiä lakkaus :D Vähän myrkynvihreää väriä ja kirsikkafimoja ja hyvä tulee. Näistä tuli ihan hauskat mutta ei niinkään pirteät kun teemaan voisi kuvitella, kun tuo pohja on niin tumma. Näitä punapigmenttisiä lakkoja on niin pahuksen hankala myös siivota kynsistä ja sormista! Meneppä sotkemaan tuohon kynsilakanpoistoainetta niin tuloksena on jotain ihan katastrofaalista ja kynsinauhat pilkottaa ihanan pinkkinä kun sitä väriä ei saa irti sitten millään. Voi tätä kynsitaiteen tuskaa.Pohjalla tummanfuksiaa shimmerlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt rajaukset, fimoja sekä dotting toolilla tehtyjä pilkkuja.

Black Cherries

Black Cherries on ihan perusnätti, pinkkiä shimmeriä sisältävä lakka. Näyttää hämärässä tummanruskealta, mutta on valossa ihan selkeästi fuksia. On peittävä ja nätti kahdella kerroksella ja levittyy myös helposti. Tykkään paljon Rimmelin lakoista, ovat nimittäin melko tasalaatuisia. Ei tästä nyt mitään ihmeellistä sanottavaa ole, varsinkin kun avauduin tuosta sotkuisuudesta jo aiemmin :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Rimmel, I <3 Lasting finish, 193 Black Cherries
-Kiss, Nail Art, Bikini Green
-Mavala, 43 Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-La Femme Beauty, 103 Lime Green
-Seche Vite
-fimoja
-dotting tool

Oikein ihanaa viikonlopunjatkoa kaikille! (:

2 kommenttia:

  1. No, jo on hienot kynnet ja noihin menee tosiana varmana aikaa kun alkaa tekemään. Olet aika taitava jos teet molemman käden kynsiin aivan itse noin siistit kuvioinnit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Usko tai älä, itse asiassa nämä oli aika nopeat tehdä. Ja kyllä, tällä kertaa myös oikea käsi onnistui! Se on itsestänikin aina positiivista kun molemmat kädet näyttävät siisteiltä (:

      Poista