perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ääh ja vähän plääh

No nyt tuli sitten vaihteeksi taas mokattua manikyyri :D Kävi klassiset, eli liian paljon härpäkkeitä! Kaiken lisäksi fimotkin repsottaa, kun ei tuo glitterlakka meinannut kuivua millään. En ainakaan tässä vaiheessa näistä nyt kovin ylpeä ole, katsotaan miten käy kun näitä tarpeeksi pitkään katselee.Pohjalla pinkkiä kimaltelulakkaa, koristeena isohileistä glitterlakkaa, fimoja ja mikrohelmiä.

Madison Square

Olen about MILJOONA kertaa valittanut siitä, miten paljon ottaa päähän kun ihmiset availee lakkoja kaupassa. Nyt meinasi kyllä ragekäyrä nousta yli yhdeksäntuhannen kun huomasin lakatessa, että tämä lakkahan on ihan jähmettynyttä. Tarkemmalla tarkastelulla huomasin sitten että pullo oli pahasti vajaa, eli siis kaupassa käytetty. Tekisi kyllä mieli sanoa pari valittua sanaa tälläisestä käytöksestä... Eihän sitä nyt kaupassa huomaa lakkoja napsiessaan että yhdessä on jotain vikaa. Että kiitos vain nyt tästäkin. Onneksi väri on sentään aivan ihana!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active calcium, 101*
-Wild&Mild, Diamond, Madison Square
-Y.S.S.Y, 50
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-mikrohelmiä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Heitin tosiaan sen Rimmelin aluslakan vihdoin mäkeen, oli jo aika liisteriä (: Tuo Delia on varmasti ihan hyvä siihen tarkoitukseen kun sisältää kalsiumiakin. Seuraavaksi pitäisi ostaakkin sitten uusi pullo ohennusainetta ja pelastaa tämä pinkki kaunotar...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti