keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Rakkauskynnet

Magneettilakkojen jälkeen päästäänkin näihin Wild&Mildin Diamond-lakkoihin! Ja näitähän sitten riittää... Yhteistä on tietysti tuo ihana kimallus (: Mikähän tämän koostumuksen nimi mahtaisi olla? Koristeluista tuli mielestäni tosi kivat ja onnistuneet. Olisin tosin alun perin halunnut punaiset sydämet, mutta ne olivat loppu. Onneksi loppuen lopuksi tuo oranssi taitaa sittenkin toimia paremmin.Pohjana vaaleanruskeaa kimallelakkaa, koristeena leimailut ja strassisydämet.

5th Avenue

Ensitutustuminen näihin Diamondeihin on suorastaan mahtava. Suti on täydellinen, sillä saa lakkaa juuri sopivasti ja tarkan jäljen (olipa hyvin vähän kynsinauhojen siivousta!), lakka levittyy erittäin nätisti ja kuivuu ihan huippunopeasti. Pinta on ilman päälyslakkaa vähän karhea, täytyy kokeilla näitä joskus mattalakankin kanssa. Tämä vaaleanruskea menee ehkä ihan vähän jopa nudeen päin. Ihan kiva maitokahvinruskea (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, Diamond, 5h Avenue
-Konad, valkoinen erikoislakka
-Mavala, 43 Incolore (strassien kiinnitystä varten)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m22
-strasseja
-strassikynä


Vielä pari lakkalöytöä viime päiviltä (: Kirpparilta Trindin punaglitter ja Carlsonilta Technicin kultaglitter. Nyt on sitten glitteriä!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat!! <3 voisit joku pvä taiteilla mullekkin jotkut kivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Joo ehottomasti (: Ihan millon vaan! Mulla on muutes tänään Lolaa päällä. On ihana <3 Tuoksuu melko paljon myskille, vaniljalle ja ruusulle (:

   Poista
  2. Oijoi kuulostaa mehukkaalle ;) hihih kiva, katsottaan millon ehdittäis ;)

   Poista
  3. Jees (: On suorastaan maukas! :D

   Poista
 2. Kauniit ja yksinkertaiset kynnet!:) Siispä oikein kivat.


  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista