maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pinkkiylläri

Nyt on sitten kunnolla pinkkiä ja hörhellyksiä. Loppuen lopuksi olisi ehkä voinut tehdä nimettömänkaltaiset koristelut joka sormeen, mutta sitten olisi kyllä ollut ihan täydellisen överit pinkkikynnet :D Kuitenkin parempi näin.Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa, koristeena kukkastrasseja ja mikrohelmiä.

Pinkastic

Jälleen kerran ymmärrän miksi tämä H&M:n Pinkastic on laitettu kirppikselle myyntiin: ei nimittäin peitä. Vahvistin kärkiä vähän samanvärisellä lakalla ettei olisi niiiin läpikuultavat. Kynsillä siis kolme kerrosta Pinkasticia ja kärjissä kerros peittävämpää lakkaa ja siltikin kuultaa! Mikäs siinä jos tykkää, kyllähän tästä saa esimerkiksi ihan kivan kun laittaa jonkun toisen lakan päälle. Toinen surkea asia on sitten kuivumisaika. Kuivui niin hitaasti että sain varmaan kolmeen tai neljään kynteen iloiset kaljut läiskät kun menin lyömään ne johonkin. Empä siis kyllä tähän lakkaan erityisesti ihastunut, varsinkaan kun pinkki ei edes kuulu suosikkiväreihin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-H&M, Pinkastic
-Lumene, Quick&Chic, 117 Kesän odotus
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-mikrohelmiä

Hui vitsi, mulla on synttärit tällä viikolla! :D Niin jännää. Sattuu vielä olemaan koulussa vapaata samana päivänä joten saa oikein kunnolla nauttia. Kivaa on.

6 kommenttia:

 1. onx sun osoite pysyny samana ? laittasin jotain pientä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mun osoite kyllä sama o: Voi hitsi, kiitos! Muahan hemmotellaan :D

   Poista
  2. tänään lähti postia toivon et tulee perille ku jotenki oudsti olin merkannu osoitteen

   Poista
  3. Kiitos oikein kovasti! Kylläpä ilahduttaa (: Kerron kunhan saapuu!

   Poista