sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kimalleaasialaista

Olin nyt tosi tylsä ja lisäsin vain leimailuja tämän kivan hopealakan päälle. Vasemmassa kädessä punaiset leimat, oikeassa keltaiset. Yritin aluksi kultapunaisia liukuvärileimoja, mutta hento Konadin kultalakka ei näkynyt sitten yhtään. Luovutin ja totesin että menköön näin, mutta yksiväriset leimailut olisi vaan olleet liian yksinkertaiset, siksi kaksi eri väriä. Jos leimat ei oikein hahmotu, niin niissä on ilmeisesti tarkoitus olla jotain aasialaisia teemoja, kolmessa taitaa jokin kirjoitusmerkkikin olla. Tosi helpot kynnet, mutta kaipa näilläkin nyt sen pari päivää elelee.Pohjalla hopeista glitterlakkaa, koristeena leimailuja.

Roosevelt Avenue

Jos edellinen lakka aiheutti ragea, niin tämä sitten ihastusta. Roosevelt Avenue on toistaiseksi ollut kaikkein läpikuultavin lakka, mutta toisaalta koostumuskin on vähän erilainen muihin Diamond-lakkoihin verrattuna. Muissa on ollut ihan selkeästi väripohja ja kimalletta, mutta tämä on pelkkää hopeakimalletta kirkkaalla pohjalla. Kolme kerrosta tässä nyt on minulla. Muuten kyllä tykkään tästäkin paljon!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Diamond, Roosevelt Avenue
-Konad, punainen ja keltainen erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m23

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Hard Candy, Mint Candy, Charleston

Lopuksi vielä kuva kolmesta kaunokaisesta, jotka anoppi toi tuliaisiksi reissultaan Espanjasta. Hard Candy on purppuraan menevä kimalteleva lila, Mint Candy upea kimalteleva tumma turkoosi ja Charleston kaunis metsänvihreä frost. Ovatkin sitten lakkakokoelmani 600. 601. ja 602. lakka. Voi apua! :D

2 kommenttia: