torstai 18. huhtikuuta 2013

Vähän seilorihenkeä

En ole kovin suuri seilorityylin ystävä, mutta välillä pitää sitäkin kokeilla. Noista linnuista tulee kynsiin vielä ihan aavistuksen verran pin-uppiakin. Ihme ja kumma tykkään näistä ihan hurjasti! Peukalon kynnen kanssa kävi niin hassusti, että kynsitarran mukana lähti sitten iloisesti iso osa kynttäkin. Mokoma oli lohjennut ihan huomaamattani mutta tarra piti sen paikoillaan :D Jännää.Pohjalla sinistä frostlakkaa, koristeena ranskiskärjet nail art -raidoilla ja strasseilla sekä nimettömissä leimailut.

47

Sain tämän Fräulein 38:n lakan ystävältä enkä ole ennen merkin lakkoihin tutustunut. Positiivinen yllätys! Kahdella kerroksella peittävä, nopeasti kuivuva ja helposti levitettävä ihana sininen lakka (: Sävy menee jonkin verran vihreään. Uskaltaisin haalia näitä lisääkin, jos vain jossain näen! Sutikin oli sopiva, pitkä kapeahko.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Fräulein 38, 47
-Wild&Crazy, Montana
-Naturel, Red
-Konad, valkoinen erikoislakka
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails

Minulla on kivasti huomenna taas vapaapäivä :D Mahtavaa loppuviikkoa teille muillekkin!

4 kommenttia:

 1. Wau, hienot kynnet siis todella upeat! :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, tosi mageelle näyttää tuo mun antama lakka!! Ihanat kynnet muutenkin :) fräylein38 on vanha saksalainen ammattilaatuinen merkki, ja kyseisen merkin sivuilta saa tilattua Saksasta noita lakkoja, sieltä itsekkin joskus muutaman pullon tilasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tää on ihana! :D Kiva kun valaisit, oon kyllä joskus sieltä tilannut kynsikoristeita mutten lakkoja ikinä. Kunhan joskus oon rahoissani niin vois hankkia pari lisää :D

   Poista