torstai 3. lokakuuta 2013

Hullu hatuntekijä

Erittäin väsynyt Ine täällä hei! Vaihtelun vuoksi yksiväriset kynnet, koska näin näyttävä lakka ei yksinkertaisesti kaipaa koristeita (: Glitterien kausi taitaa olla vasta tänä vuonna tulossapäin, mutta kyllä nämä syksyn pimeydessäkin piristävät. Lakka on siis O.P.I:n Mad as a Hatter ja se sisältää hopean glitterin seassa punaisia, liloja ja vihreitä glitterhippuja. Näiden poisto on vielä tänä iltana edessä, toivottakaa onnea... :D Kuvissa kaksi kerrosta.



Taiteellinen kimalluskuva

Eikös olekkin ihana? (: Mahtavaa torstai-iltaa! <3

6 kommenttia:

  1. Kiva glitter lakka ja toivottavasti saat helpolla pois.Käytätkö folio tekniikkaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin ennen (: Tässä juuri poistelen Cienin asetonittoman ja Xtran tujun kynsilakanpoistoaineen avulla ja hyvin lähtee!

      Poista
  2. Ihana lakka! :) tuo on minulla himoituslistala ollut jo pitkään mutta on nykyään aika kovissa hinnoissa niin en ole raaskinut ostaa tuota :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on (: Voi harmi ): Minäkin olen kuullut että tällä on melko paljon hintaa, mutta ebayssä ei vaikuttanut olevan mitenkään ihan mahdottomia summia? Tai riippuu varmaan paljonko on valmis maksamaan. Itsellä kävi kyllä jättimäinen possumunkki kun löysin tämän kirpparilta muutamalla eurolla (:

      Poista
  3. Tässä lakassa on mun mielestä nimi ja lakkasävy kohdanneet toisensa niin täydellisesti! :D

    VastaaPoista