maanantai 30. syyskuuta 2013

Voi järkytys mitkä omput!

Note to self: harjoittele siistin viivan tekemistä nail art -lakkojen pistepäällä. Voi kauhistus miten epätasaista jälkeä! Muuten nämä kyllä onnistuivat paremmin kuin uskalsin kuvitella (: Olen ollut viime aikoina ihan tajuttoman stressaantunut koulun takia (eikä asialle vieläkään näy muutosta eikä tuleva opinnäytetyö ainakaan helpota asiaa...) ja se taitaa näkyä vähän täällä blogissakin. Toivottavasti kuitenkin olette yhtä mieltä kanssani siitä että kynnet ovat pääasia ja minun höpötykset toissijaisia :D Kynsiä kyllä jaksan tehdä stressaantuneenakin mutta kirjoittelemisen laita on vähän niin ja näin, valitettavasti.
Tämä on nyt sitten vihoviimeinen MNY! Vihdoinkin jotakin muutakin :D Tästä vielä sen verran että väri on todella jännä, metallinen vaalea maastonvihreä, joka hohtaa kivasti ja vaikkei tässä varsinaisesti mitään duochrome-efektiä olekkaan, on tämä väri vaan jotenkin eläväinen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Testailin tämän viimeisen kanssa kuivumisnopeutta oikein kunnolla ja on se vaan nopea: kun viimeisen kynnen on lakannut ovat ensimmäiset jo kuivia ja uuden kerroksen voi aloittaa saman tien. Mahtavaa! Veikkaan tosin että ominaisuus johtuu eniten lakan ohuudesta. On muuten erittäin mystistä miten yhdellä kerroksella todella läpikuultava lakka voi muuttua kahdella kerroksella täysin peittäväksi. Hmm.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 757
-Nail Star, punainen creme
-Seche Vite
-fimoja

Kivaa maanantai-iltaa kaikille! (:

2 kommenttia:

  1. Miten saat nail art -lakoissa ton kapeemman pään pysymään auki? Mulla se meni heti tukkeeseen ja yritin sitä liottaa kynsilakanpoistoaineessa mutta ei auttanut. Nyt se on jäänyt sitten käyttämättä kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko katsonut löytyykö lakkapullosi pohjasta sellaista pientä piikkiä, rautalanganpätkää? Se on tarkoitettu sen kapean kärjen avaamiseen, mikäli se menee tukkoon. Myös ihan ohut rautalanka varmasti ajaa asian. Kapean pään suu kannattaa toki aina myös pyyhkäistä käytön jälkeen (:

      Poista