lauantai 28. syyskuuta 2013

Inspiroiduin syyskolmioista

Näihin kynsiin sain inspiraation näistä Tiny nail design blogin syyskolmioista (: Jotenkin vaan nappasi! Omani olen tosin tehnyt ihan vapaalla kädellä, joten eivät ole yhtä terävät, mutta kivat kuitenkin. Värityskin osui omasta mielestäni ihan nappiin! Haalea kulta ja mutainen harmaa näyttävät olevan hyvä pari. Ajattelin ensin matata pelkän kolmion, mutta en pikaisesti keksinyt miten ihmeessä sen toteuttaisin, joten mattasin koko helahoidon. Aika jees minusta!




Pohjalakkana oli jo mainitsemani MNY:n haalean kultainen metallilakka, joka menee vähän ruskeaankin. Muistuttaa minusta erästä vanhempaa lakkaani, Max Factorin Angel Nailsia. Tässä on mukana aavistuksen verran punaisia hippusia. Laadusta sen verran, että on ehkä näistä tähän mennessä testailemistani MNY:istä paras. Koostumus on vähän paksumpi kuin noissa muissa ja siksi helpompi käsitellä. Näyttää hyvältä myös matattuna, mutta näissä on melko vahva metalliefekti ilman mattausta. Täytyy vielä tosiaan vähän vertailla tätä tuohon Angel Nailsiin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 445
-L'oreal, Color Riche, Soft Chinchilla
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-strasseja
-strassikynä


Olen jo pitkään kytännyt sittarissa näitä Sally Hansenin magneettilakkoja ja koko kynnen tarroja, jotka ovat kyllä alelaarissa pyörineet mutta hintaa on ollut vielä liikaa. Tämänpäiväisellä reissulla ilokseni niitä oli alennettu vielä lisää, joten sininen lakka lähti mukaan kolmella ja tarrat kahdella eurolla. Mietityttää vaan että miten hirmuiset katteet näillä oikein on, jos nuo tarratkin on joskus maksaneet yksitoista euroa. Sanon vaan, että on tämä Suomi kyllä todella huono maa ostaa yhtään mitään täydellä hinnalla. Kaiken saa alesta paljon edullisemmin mikäli vaan jaksaa vähän odottaa (:

Kivaa lauantaita (:

4 kommenttia:

  1. Oi, nätit kynnet. :)

    Suomessa ei ostaminen juurikaan kannata. Totta kai firmojen kulut pitää kustantaa, mutta monelle kuluttajalle ne hinnat vaan on liikaa. Onneks on olemassa halvemmat ulkomaiset nettikaupat ja kuten sanoit, odottaminenkin tuottaa tulosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset (: Jep, kaikista yritysveroista ja kuluista huolimatta kyllä se tuote vaan jää kauppaan mikäli hinta ei omaa kuluttajan kukkaroa miellytä. Valitettavasti ): Ja varsinkin minulla se raja on aika matala mitä olen valmis maksamaan. Rahat valuu sitten ulkomaille.

      Poista
  2. Voi apua oon kade nosita kynsitarroista tohon hintaan! Musta noi Sallyn kynsitarrat on ihan parhaita ja oisinv almis maksaan nisitä jopa sen 10e, saati sitten naurettavan pienen 2e hinnan! Oon itekin noita ostanut paljon alesta, mutta vaan jollain 4-te hintaan... En noin halvalla oo kyllä vielä missään nähnyt, vaikak useammankin kerran oon Citymarkettien ja Anttiloiden alekoreista noita bongaillut. Aina kyllä alesta aion noita ostaa kun vaan löydän, se on varma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, jopa 10 euroa kynsitarroista? No mahtaa sitten olla hyviä tarroja! :D Itselle tuo kaksi euroa oli juuri ja juuri se kipuraja jonka suostuin maksamaan kertakäyttötuotteista. Mutta kiva tietää että tämä Joensuun sittari myy tavaraa tosi halvalla verrattuina muihin. Eläköön alekori! :D

      Poista